Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, May 1, 2010

Ketiak Masyam vs Taman Rekreasi...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Eheemm..ehemmm...Nice tak tajuk di atas..hahahaha...Ada maksud di sebaliknya tu dan ada perkaitan sesama sendiri..Hikhikhik...Apa maksudnya yer...Sebabnya...sebabnya....

Pagi tadi, aku dan cik keyyah g jogging kat taman rekreasi...Lalalala...Sebelum sampai kat taman rekreasi tu kan, motor cik keyyah pancit..alamak..adakah aku makin berat atau cik keyyah makin berat...hahaha...So xperlah, cik keyyah pergi tukar daripada motor pink ke motor biru ku...Vroommm...Vroommm...hehe


Eh...sabar-sabar, bacalah dulu lagi sebelum sampai bahagian ketiak masyam..hahaha...After joging tu, of course la ketiak basah dan seluruh badan berpeluh...Berpeluh secara sihat la katakan..Hehehe...Dah kalau berpeluh tu, of course la jadi masyam...Ke ada sapa-sapa kat sini ketiak wangi...Angkat tangan..hikhikhik..

Actually, nak bagitahu kat sini yang peluh tu baik untuk kesihatan...Aku pernah baca la ada kajian orang putih buat yang peluh di dapat menenangkan perasaan dan membuatkan orang yang bau akan rasa gembira...Ni mengikut kajian lah...Yeke...Kata diorang lagi yang ketiak masyam tu adalah lelaki...So bila perempuan bau peluh lelaki tu akan rasa tenang...Errmm...Nice..hikhikhik...Kepada isteri-isteri, leh lah cium ketiak suami korang untuk rasa tenang dan gembira..Tapikan..Tapikan..Kalau peluh after jogging dan bersukan??...Wahhh..Mesti lagi tenangkan...Hahaha....

p/s: Aku tak tau lah apa perasaan cik keyyah masa bau peluh aku masa aku bawak motor tadi...hahaha...tenang kot sebab dia rileks jer...hahaha..kan dah terbukti...kalau tak percaya, tanya cik keyyah sendiri...CLICK

35 comments:

sarah shafie said...

owh..lepas jogging, cik adah wtpe kt umh??hikhik..tak sggup aku tgk..wahaaha..peace adah..

M a W a D D a H said...

sarah:opsss...haha..pas joging aku berkebun..sebab tu makin berpeluh dan tut..tut...tak mo..tak mo sebut..hahaha...

Nashays said...

hihihi..owg kata klu wanita cium ketiak pasangannya, boleh bantu betulkan hormin..p x penah try laa plak..tp agaknya kalu cium ms tengah tengik berpeluh tu mau pendek umo barang 2 3 saat.. :P

DALILA MISMAN said...

tut.tut apa..sebut je..hahaha

yea..saya ngantuk mawaddah masham

M a W a D D a H said...

dalila: biarlah rahsia..hikhik..

M a W a D D a H said...

Nashays: haa..yer la tue...nati bole la try..nanti hormon lagi bertambah baik..hidup sihat, hati gembira..lalala...

yang bau tengik tu, jangan bau...amaran keras..hahaha..takut pengsan 2, 3 hari..hahaha

TTT said...

adah tiak mashaaaaaaaaaaaaaaam!!hehe

sweeTSour said...

Huahahahaha...
Sgt tenang kot dok kat belakang adah td..Penah dulu Keyyah tertido kat ketiak Adah..adusss mcm Mana bole jd cm 2...

M a W a D D a H said...

TTT: eh..TTT pernah bau erk ketiak adah...hahaha...

M a W a D D a H said...

sweetSour: hahahaha...adakah ketiak aku berbau wangi dan membuatkan keyyah menjadi tenang..hahahaha...

adakah ini terbukti??? hahaha

DALILA MISMAN said...

so sengal mawaddah...aku tak lena je malam tadi tdo sebelah mung

M a W a D D a H said...

dalila: yolah..sebab sakit perut mmg ler tak lena...sebelum ni memang lena kan..hhehehe...

DALILA MISMAN said...

lena,,, sebab aku tido awal dari mu..
muahaha...tapi maw dok masham pun...ada orang len yg masham...tapi bukan aku..daku wangi

M a W a D D a H said...

Dalila: hehehe..opss...kamu memang wangi..asyik sembur ubat nyamuk (perfume) je kat badan..haha

DALILA MISMAN said...

mestilah wangi..ubat nyamuk cap nike..kaler biru dan ungu

Aidi-Safuan said...

haha...so boleh la u bau ketiak ai nih erk. :P

NARDtheNERD said...

hee~..
nanti adah dah kawen try cium bau masyham tu...
teehehe~

M a W a D D a H said...

Dalila: ya..ubat nyamuk kegemaran d...hehe

M a W a D D a H said...

aidi-sapuan: mana ketiak u..meh nak bau..hahaha..yarkk..hahaha

M a W a D D a H said...

naddy: tu la..nak try gak bau masyam yang best nih...haha

Abu Luqman said...

salam..macm macm ...cik addah kita.

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

semenangnya ketiak kamOo masam! tahan napas je org yg duk blakang. kahkahkah..

jogging amalan yg sehat, tp lepas jog tu pekena roti canai n teh tarik kaw2 punya, halamak! cam sia2 je jog!

darkbatman said...

hahha.. biler p rekreasi mmg cm2la.. berpeluh wajib la kan..

wanes said...

wanes lepas jogging, trus mandi, takut ketiak masyam..kehkehkeh..

Aidi-Safuan said...

haha...yark la konon. :p

Syafrizal said...

ketiak saya pun masam jugak haha
bila time berpeluh.. aduhai

si para para said...

owh nasik baik saya punya ketiak tak berbau..hahaha

LaNuNsepet said...

korg sume ketiak masyam he3

tehr said...

ada orang kata...
makan serai wangi banyak2, peluh jadi wangi

... tak tau la betul ke tidak

M a W a D D a H said...

Abu luqman: hehehe..mcm-mcm hal kan..hehehe

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: mana ada masyam...sebab org belakang wat rileks jerk...hehehe

fuhh..kalau pekena roti canai n teh tarik..memang masyukk..habis lemak-lemak terkumpul balik..hehehe..

M a W a D D a H said...

darkbatman: ya..berpeluh itu wajib..utk kesihatan jgk.. :)

wanes: eh lepas joging mana boleh terus mandi, nati naik panau lak kan...hehe..

M a W a D D a H said...

Aidi safuan: hahahaha...

Syafrizal: eeee..peluh die masyam...xmo duk dekat ngan dia..hahaha...

si para-para: yeke tak berbau?? hehehe

M a W a D D a H said...

Lanun sepet: lanun dengki...hehe..pernah ke lanun amek bau ketiak kami...hahhaha...amek dari jauh erk...hihihi

tehr: baru tahu...tehr cuba la dulu jadi ke tak..nati leh inform kat saya..hehehe

Linglung said...

alang2 menyeluk pekasam..biar sampai ketiak masam..keh keh keh

Related Posts with Thumbnails