Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, May 17, 2010

Trailer OST Lagenda Budak Setan: Best laaa.....

Assalamualaikum dan salam semua..

Actually filem ni dari novel Lagenda Budak Setan yang dikarang oleh Ahadiat Akashah...Tak pernah kot baca buku ni...Tapi pernah baca novel yang dikarang oleh Ahadiat Akashah yang lain...Lupa tajuk buku..Memang best.... Actually kan dolu-dolu adah suka gak baca novel nie...Dari tengah malam sampai pagi baca walau pun tak bukak lampu masa asrama dulu..Guna lampu luar jer...Lagi pun baca pagi-pagi xper, sebab leh nangis dalam gelap sambil baca novel...Opsss, terkantoi sudah...hahaha....Kalau boleh kalau nak baca novel kan, selalu jer tak sabar nak habiskan...Tak sabar nak tahu ending dia...Tak suka skip-skip ni sebab bahasa novel best...hehehehe....



Jom kita tengok trailer Lagenda Budak Setan dulu sebelum kita g pawagam 3 Jun 2010 nanti...Pelakon-pelakon best Lisa Surihani, Farid Kamil, Que Haidar dan lain-lain....Jomm



Dan bila dengar lagu ni memang sangat best...

Penyanyi: Filianti Vlee
Tajuk : Hilangnya cinta

Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan

p/s: sapa nak ajak adah tengok wayang citer ni sila angkat tangan...hehehehe

22 comments:

sweeTSour said...

yup keyyah nk angkat tangan...jom jom jom...adah blanja..yahooo

sarah shafie said...

jom..aku ajk ni..

DALILA MISMAN said...

aku nak tengok..jom..

NARDtheNERD said...

jom jom..gi tgk ngan kita..=)

nuRuLain_zAiNi said...

nk tgk jugak!

M a W a D D a H said...

sweetsour: jom..keyyah belanja..yeehhaaa...

dalila: jom..hehehe

sarah: jom jugak..hehehe

nardthenerd: jom..yeay..yeay...

Syafrizal said...

Tak minatlah filem Malaysia.. :)
awak layanlah sorg2..

Mis Erika said...

wah cam bes la :)

M a W a D D a H said...

syafrizal: hehehe..xper2 saya dah ade geng nak g tengok..awak duk umah sorang2 k...hehehe


mis erika: jom g tengok nanti..hehe

farhan asyraf said...

ish ish ish. tajuk cerita ni. tak boleh letak elok elok sikit ke?
apepun,saya pun nak tngok jugakk.. waa :DDD

nursarah said...

hehe, saya pun baru wat entry pasal nih.. tengok preview dia ni alahai, sedih plakkk.

Matjoe said...

i suka dgr review dari mulut orang dulu br gi tengok.

budakcomot said...

angkat tangan.. :) pernah baca novel ni masa form 1 kot.. bapak punye tebal ah novel ni.. dekat 1000 pages jugak la.. hee~

maCy said...

ta tgk ag.. tp rmi ad da tgk~ wuwuuu

Nashays said...

nak nak nak...angkat tangan sambil berdiri atas kerusi..
citer nie mcm citer dari dalam buku ahadiat tu ker..??
ermmm x sabar nyer :)

NaNaJoe said...

jom blanje nana k adah~~ :P

ZouL said...

haha
best gk neh..

cheximm said...

wow best2
dulu baca novel je
mmng best ahh
filem taktau la best ke tak
sponser anyone?? ekeke

Mr Rulez said...

elOw adah..nnt free2 kiter leyh kuar tgk sm2..hehe

tp awklar yg bnje yer..huhu

tak sabar nie..tiket pun dah bOoking..over sgt2..hahaha

Chaon Cornerz said...

macam best je cite nie.. yeah.. nanti nak tgk..

wadud@duad said...

budak setan?sempoi.. :-p

zaizax said...

excited nak tgk sbb buku dia pon dah best tp rasanya jln cerita filem mcm dia tuka skit.

excited sbb ada lisa ngn farid belakon hawawaa xsabaw

Related Posts with Thumbnails