Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, May 18, 2010

Amek award dari blog Zealous Forever....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Malam ni nak rileks2 jer skit...huhuhu..Nak amek award dari blog Zealous Forever...Nak tahu award dia apa....Ni ha...Cantik tak..Cantik kan...Secantik tuan blog..hehehehe...

 Dan perlu jawab soalan ni....:)
1. suka melukis tak?
Actually, memang sangat minat melukis...Dulu-dulu selalu gak la masuk pertandingan melukis..Tapi tak la secantik orang lain..huhuhu...Suka gak lukis kartun..Hehehe..Tapi lama dah tak melukis...Dan tak tau bakat semulajadi ni muncul tak lagi... :) 
2. bosan bosan suka wat ape?
Suka berinternet, berblogging, makan, tengok tv, dengar radio...Kalau dah tahap maksima, baik masuk bilik, tido..Krohh..krohh...Hehehehe
3. kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD
Laaa..tuan blog tak tahu ker...Apakata pergi tanya siput babi tu sendiri...Hahahaha...Mesti dia jawab dengan rasional...hehehehe
4. cute tak orang yang bagi award nih? hahaha just kidding :)
Laaa..Of course la cute...Sapa2 nak kenal, ngan tuan blog, sila CLICK..hehehe

Ok la...sekarang tag mengetag....hehehe..Dan yang bertuah ialah...
Dan sesiapa yang baca blog ni..hehehe

4 comments:

sweeTSour said...

sesungguhnya aku tergolong dlm kalangan org2 yg bertuah..muahaha..nnt z amik k..hehe

MiSs TOrA said...

tora tawu msti org yg buat awrd ni gurl kn hehe..cantik

Chaon Cornerz said...

cantik nye award nie.. tahniah dapat..

Syafrizal said...

tahniah dapat award lagi
hehe... pening kepala saya tgk banyak award

Related Posts with Thumbnails