Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, May 13, 2010

Pharmacy Course = Siapa yang berminat ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Tadi aku baru jer lepas pergi seminar of wireless communication and taught by Prof. Dr.Tad Matsumoto, IEEE Fellow...Fening-fening lalat jap sebab ada beberapa perkataan yang dia sebut aku tak paham...Tambahan lagi aku tak go on detail based on he studied and learned....Rileks-rileks jap...

Actually aku xmo talk detail about that seminar....Aku nak talk about another field...Hahaha...Xmo talk pasal bidang aku tapi nak talk pasal bidang orang lain plaks...Apa daaa....Ahaksss..

Ok2...Straight to the point...Kepada sapa-sapa yang berminat nak further study on Pharmacy Course?? Please hands up...hehehe...Ataupun nak suruh anak die ke, adik die ke, anak buah ke study in this field.... Actually, my sister sekarang nie duk rileks2 jer dekat umah tu tengah cuti...Jeles plak rasanya...Mentang-mentang la dah habis..huhuhu

Sebelum ni die buat entry pasal pharmacy course kat blog dia...So kalau la korang interested or masih tercari-cari bidang yang sesuai dengan korang....Jom jengah SINI...Tanya la pape kat dia..Kalu dia tak jawab, bagitau saya..hehehehe...(ada kena marah kang...) :)


p/s: aku hanya insan biasa yang suka membantu..lalalala

9 comments:

Syafrizal said...

Saya tak minat farmasi tapi herbalisme ada tak? Hehe

sweeTSour said...

cm nk amik pharmacy lah pulak..mcm menarik je..hehe

sarah shafie said...

aku slah bidang lah..hehe

farhan asyraf said...

pharmacy susah la.tak minat tak minat. :)

M a W a D D a H said...

syafrizal: herbalisme tak tau la..hehehe

sweetsour: hehehe...sila2 amek..apply balik degree..hehe

sarah: dah tu interested bidang mana?

farhan: tak minat, cari course lain yang minat..hehe

zella y said...

ade kwn sy amik kos ni...skrg dh gi oversea dh... ;)

M a W a D D a H said...

zella: oh yeke..mesti dah kije best kan...

Matjoe said...

tq vote. dh masuk ur blog dlm my blog list.

Najmu said...

pharmacy best

Related Posts with Thumbnails