Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, May 10, 2010

Contest: Aku dan makanan itu...

Assalamualaikum dan salam semua....

Hari ini aku nak masuk contest dari  BatuBurpBlur ...menarik tau...Jom baca apa syarat-syarat dia...


1)     mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..
2)     wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)
3)     anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okey.
4)     1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau
5)     pic korang SINGLE ok.
6)     yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??
7)    tarikh tutup: 31 MEI 2010


Hadiah dia mesti lah best...Dapat 1 kotak coklat tu...aku pun nak cuba nasib gak la....Gambar ni di ambil masa makan-makan di Umbai, Melaka..Macam-macam makan sampai aku tersengih...Boss besar tu yang belanja...Mana tak tersengih sebab makan free...Hehehe...Jeng..Jeng..Jeng...



Jom join kalu berminat....

20 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ nampaknya pesaing semakin banyak.. hahaha

gud luck! gud luck!

Aidi-Safuan said...

makanan yang paling sedap adalah:


makanan percuma yang orang belanja la. hehhee

cheximm said...

nak join jugak ah
tp nak kena godek2 album dulu :)

wadud@duad said...

huhu xnah join pon contest2 nie,teringin gak tapi camner ekh?huhu..nak gak bgi gamba sya yang macho nieh,kehkehkeh.. noob giler lam blog.. :-p

sweeTSour said...

wah aku nmpak ketam..nyum nyum nyum..sedapnya.. Gudluck jugak ye.byknya contest..tp xtau nk msk yg mana..muahahaha

Chaon Cornerz said...

gudluck untuk contez nie..

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: hahaha...persaingan sihat xpe kan asada...hehe

thanks..gud luck to u too!!


Aidi-Safuan: ya!! makanan yang sedap ialah makanan percuma..hahaha

cheximm: jom join...lalala..

M a W a D D a H said...

wadud@duad: jom la join...tu buat macam saya tu dan ikut je syarat2 die...n bagitau empunya blog tu...

sweetsour: thanks..masuk la semua contest...hehehe

chaon: thanks...jom join.. :)

Cuirast said...

Makanan sedap adalah makanan yang gratis.......mski sedikit, kalo lapar n gratis jadi sedap

Hai.......salam kenal dari Cuirast

Kmu suka monyet ya?

Coba lihat n komen postingQ yang ini:http://cuirast.blogspot.com/2010/02/emoticomic-cici-hamilapaaaaaaa.html

ditunggu komennya

zella y said...

amboi...besarnya ketam dpn tu heheheh

Yayaa said...

hehehe i join.. ni link..

http://angeloveville.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

huhu

DALILA MISMAN said...

huiyooo..banyak benor makang....nnt gemuk..oit

sarah shafie said...

aku nmpk ketam je..

missyaniabdullah said...

gud luck untuk u jugak mawaddah..

persaingan sihat i

miss hav0c said...

hohoho goodluck beb!

Mr Rulez said...

adiah dy cokelat jer..tak puas lar..sekali geget dah abes..hehe

Syafrizal said...

Makin bertambah lah kolesterol hehe.
Nak kurangkan berat badan, cakap ngan saya hehe

maCy said...

tengah mlm cmni takleh tgk org mknT__T

Syikin said...

adah yg pling byk mkn mase nie..al-maklum la mkn free..berbaloi ngan keje yg kite wat kn adah..

Yana KenJa said...

lalalal~...curik ketam die...haha..
thnx join contest,,^_^
eyh2..mata pndng kemana tuh????

Related Posts with Thumbnails