Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 9, 2010

Senyuman Menawan...

Assalamualaikum dan salam semua...

Hari itu aku di tag oleh Ser...Tag ni lain dari yang lain...Sebab...Tag ni aku kena masuk contest iaitu Senyuman Menawan anjuran cik Chentazetty... Ni ha cik yang comel lagi cute....

                                         (gambar ni WAJIB letak : salah satu syarat contest)


syarat-syarat kontest ni senang sangat..
1. siapa- siapa pun boleh masuk..semua peringkat umur lah..

2. kena pertaruhkan satu je gambar, diulang satu sahaja...SATU..cik chentazetty cakap kalau
letak lebih-lebih kena rijek...hehe..kalau tak percaya, klik sini dan baca sendiri syarat dia..

3. gambar tu kena la gambar tengah senyum yang paling cun la a.k.a
menawan
..senyum lebar je tau.

4. gambar korang sorang je, tak ley letak gambar yang lebih dari seorang okey..

5. hah, kena follow blog sayer x hot,sayer COOL .

6. sediakan entri yang macam aku buat ni lah..lepas tu link kan kepada blog sayer x
hot,sayer COOL.

7. last, kena tagged minimun 4 orang..kita lihat sapa yang kena..

Najmu
 Eikasyaza

 Areyaya
 Norgadis

due date untuk kontest ni 20 mei 2010
hadiah akan diberitahu kemudian, tapi memang best lah..kate cik sayer x hot, sayer cool.

Tak tahu dah nak letak gambar mana..hehehe...Gambar ni la kot yang senyum paling lebar...Ahakss...Tak reti aku nak senyum masa amek gambar...hihi..Dan kenapa kita kena senyum...Sebab senyum itu sedekah dan penawar duka yang lara...Hahaha...
Jeng...Jeng..Jeng....






6 comments:

shazika said...

weeewiitt..
.gud lux dear

Norgadis Labuan said...

Aku kena tag contest, sempatkah nak buat ni huhuhu, apa pun thanks ya...

TTT said...

menggoda i tgk adah..hehe..manisnye senyuman die..
goodluck dear!

sweeTSour said...

Gudluck adah..hehe

wadud@duad said...

eh camner nak join contest nieh?camner nak tagged nieh? sory la newbies lagi bab2 blog nieh,hehe..

info terbaru : berlaku gegaran di bumi Aceh Indonesia, temapt dimana sya tinggal dan blaja, doakan kami mahasiswa Malaysia di Indonesia.

qellissa said...

senyuman menggetar jiwa i..lalala...

Related Posts with Thumbnails