Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 5, 2010

Aku layan rock lagi: kain cinta putih...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini aku layan rock lagi...Lagu kain cinta putih dari Putra...huhu..memang lagu ni lagu feveret...hihi..Orang berlumba-lumba cari lagu baru, tapi aku plak duk cari lagu rock-rock kapak..Takpekan..hehe..Siapa yang suka lagu ni ataupun memang jiwa rock yang berjiwa sentimental, jom layan...zasss....



Anyway, dah ada senikata dalam video nie....So sapa nak berkaraoke melalui blog aku nie..Jommm....Tapi..aku tak leh nyanyi, sebab sakit tekak..uhukss..uhukss

15 comments:

serol said...

layan rock kapak? kurang sikit layan ni, tapi bila karok mesti kawan pilih lagu rock kapak..haha

M a W a D D a H said...

serol: haha..ngaku je la yang kamu tu layan..hahaha

sarah shafie said...

adah duk lyn dr td x brenti-renti..ahaks..

M a W a D D a H said...

sarah shafie: hahaha..jgn jeles...

sweeTSour said...

layanzzzz

ASaDa RyutaRo said...

pehh.. layan rock beb..

hahaha..

aku minat seyh lagu2 rock kapak ni..

lagu-lagu baru layan gak la, tp x sehebat melayan lagu rock kapak ni.

kalau karaoke mmg lagu yang camni la best! hahaha

Shamrin Mat Janih said...

layan rock.....

wadud@duad said...

huh..aku pon minat gak lagu tuh.. :)
tapi minat awie lagi..hehe..

lawat2 la blog saya eh..
sila berikan kritik anda, sebab sangat berguna untuk saya.. :)

SheY PuLL said...

nie rock kapak niew.hhahaha

Linglung said...

glagu ni mmg layan...lagu fevret kat karaoke..

M a W a D D a H said...

sweetsour: jom layan...zass..

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo:
sama la...aku pun minat gak...lalala...jom nyanyi sama-sama...

lagu baru layan gak..tapi tu lah betul kata asada, tak sehebat rock kapak..yeehhaaa...

berkaraoke ye...:)

M a W a D D a H said...

Shamrin: jom layan..hehe

Sheypull: ya betul..rock kapak..lalala

M a W a D D a H said...

wadud: lagu awie wings aku layan gak...hehehe

ok..nati saya dtg blog kamu..lallala

M a W a D D a H said...

Linglung: wow..feveret tuh..jom nyanyi..hihi

Related Posts with Thumbnails