Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 2, 2010

Award lagi....jom baca...

 Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Hari ini aku nak post entry yang dibagi khas oleh
Qellissa
Qamarguyz, 
Dalila
Cik Keyyah

Kenapa erk ada dua gambar? sebab yang gambar bola tu je yang qamarguyz bagi..kena letak jugak..lalala
Rasa sangat bertuah apabila dapat award yang best ni...Jom kita baca...hehehe


[1] FIVE nama that people call you
Mawaddah Muhammad (cikgu dalam kelas panggil...ye saya cikgu)
Mawaddah (orang yang nak baru kenal dan lama kenal)
Adah (panggilan brutal)
Maw (xderk makna langsung panggil nama ni) hihi
Kau mawarku (orang istimewa....hahaha...aku tipu)

[2] FIVE important dates in your life
1 January
21 April
15 January
22 October
31 Ogos

[3] FIVE things that you done yesterday
rutin harian..bangun, gosok gigi, mandi, makan, dll
bl0gging - merayau2 di dunia maya, mencari kawan dan kawan cari aku...

g lab-sambil termenung mencari jawapan..hiks...
tengok jem yang dasyat...al maklumlah semalam 1 Mei..sume keluar jalan-jalan maybe...ntah, tak sempat nak tanya...hihihi
g JJ semalam...beli selipar...aduhh..duit melayang lagi..lalalala...

[4] FIVE ways to be happy
Baca blog orang yang best dan comments...hehehe...
Ada duit banyak dalam poket sebab leh makan sedap n shopping-shopping...
Jalan-jalan dan lepak-lepak bersama teman...
Telefon ayahku or family or rakan-rakan lama-bertukar-tukar cerita...lalalala
ketawa...ketawa...dan ketawa lagi...

[5] FIVE favourite movies
Now, feveret tengok....
Adamaya
Mentor
AF
Diari AF
Kamelia Katrina

[6] FIVE favourite hobbies
blogging - sebab leh luah apa yang terbuku di hati..chewaahh..hehe
Layan lagu-lagu rock kapak - best
bercucuk tanam...

jogging di kala ada hati nak jogging...hehehe
buat research..yang ni memang x leh tinggal...

[7] FIVE favourite people
Famili, ayah, adik beradik, dan bla..bla..bla...
kawan-kawan lama
kawan-kawan baru
kawan-kawan di alam maya yang best lagi sporting...
kawan2 yang tak makan kawan...hehe

[8] FIVE favourite places for vacation
Mekah-teringin nak tengok kaabah dari dekat dan depan mata...
Of course la pulau-pulau...Nak senarai, takut terlebih plak 5 tu..hehe
Sabah and Sarawak
Korea
Paris


[9] FIVE reasons you answers the survey
suka soalan-soalan ni
jawab dengan selesa dan ikhlas...
tak mahu kecik kan hati orang yang bagi tag ini sebab aku baik hati..haha
dapat tag orang lain plak..hahaha
sekarang tengah free..so jawab lah...

[10] FIVE persons to tag
hehehe...ni lah masanya dan peluang aku nak tag orang..lalalala
Asada RyutaRo (sebab dia tak jawab lagi tag aku yang sebelumnya...haha..kasi dera sama dia)
chera (sebab sporting and morting..hehe)
hiro (ssyyhh..baru nak kenal ni...hihi)
matdin (kekasih lama...haha...rekaan semata-mata)
eskremgoreng (sebab suka makan eskrem yang digoreng dalam kuali)


alaaaa...kenapa lima jerk...kalu tag lebih-lebih kan, takut sponsor marah...hehehe

8 comments:

ASaDa RyutaRo said...

err... tp nak amik award.. kekeke :P

ASaDa RyutaRo said...

adeh!! apa dera-dera ni..

kena report kat talian dera ni.

tapi tag ni dh pernah buat 2 minggu lepas, kena buat lg ea?

nk xcuse bole? lalala~

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: alaa..nape dah buat..sedey..sob..sob...sib baik saya rileks n cool..hehehe

amek la award yang comel itu...

Syafrizal said...

wah dapat award lagi tu hehe... tahniah tahniah

suka_haha said...

haha ada pun hihi

M a W a D D a H said...

Syafrizal: nati kamu pulak yg kena..hihi

M a W a D D a H said...

suka_haha: ada..ada..

Aidi-Safuan said...

haahaha...nasib baik aidi-safuan tak kena tag!

Related Posts with Thumbnails