Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, May 22, 2010

Basah Lencun...

Assalamualaikum dan salam semua...

Fuhhh...Hari ni basah lencun aku rempit tadi...mula-mula gerimis saje...dan makin lama, hujan makin lebat dan lebat lagi...Giler laju aku bawak motor sebab nak cepat sampai...Orang patutnya berenti la kan tepi jalan tunggu hujan serik dulu, tapi aku degil, terus pecut lagi..Skit je lagi nak terbabas tadi...Huhuhuhu...Sib baik tuhan masih melindungi aku dalam apa jua keadaan...Alhamdulillah, aku selamat sampai...Syukur pada tuhan...

Sampai lab terus tukar baju and jeans...Opsss..hehehe...aku pakai lab kot yang dah sedia ada...Dan pakai kain sembahyang...Nampak gayanya terpaksa lah aku basuh kain sembahyang nie....Kuang..kuang..kuang...Sib baik la dak-dak nie tak datang..Jangan la datang wey...:p

Mula la rasa-rasa pening ni after kena hujan...Jangan la aku demam lagi..Baru nak baik...Huhuhu...Ya allah ya tuhanku, jauhi la aku dari sebarang penyakit...Amin...

Aku banyak kije sekarang nie..Fokus beb, fokusss....

22 comments:

Jijahh @ f.k said...

mmm ...nanti makan ubat K ...

sarah shafie said...

owh..sian ke mu..aku agk dh td msti tk smpat smpai..pinjam kain pelikat sarim lah..heheh

MrS ShaHriL said...

wah...adah merempit dlm hujan...hee...lain kali hati2 taw..

latest entry im confusing right now

Syafrizal said...

mandi dan kalau demam.. amalkan madu hehe
pekerja contoh ni..
hebat...

M a W a D D a H said...

jijahh: ok jijah..hehe

sarah: wakakaka..sarim tak tinggal kain..:p

mrs shahril: ok dear...:)

syafrizal: kat sini xley mandi...adah xkije lagi...:p

NaNaJoe said...

ala..ciannye adah ni...huhuhu~~smoga xdemam ye~

M a W a D D a H said...

nanajoe: semoga xdmm..huhuhu..thanks nana..

sweeTSour said...

kesian adah...dh la xde aircond, kena pakai lab jacket lak..huhu

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. merempit eh~ sonok gak sekali sekala merempit dalam hujan nih..heheehhe

hazman aka species1980 said...

sentiasa berhati time bawak moto ... cuaca skang memang tak menentu...

kisahremaja said...

memang lecehh kalau basah lencun lepas kena ujan lebat...

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. giler berani adah merempit dalam ujan.. aku serik dah wey pasal pernah accident time speeding ari ujan. hahaha..

bawak motor pun aku takut skrg ni.

mujur la tak terbabas.. karang demam tak heran dah, pasal berujan. lain kali, sediakan la baju ujan.. :P

suka_haha said...

alamak.. kena approve lak.. lepas ke ni?? hehehe

suka_haha said...

gambar tu mcm edit kt paint je hahaha....

wadud@duad said...

kriss.. haha.. kat Aceh ada dua bijik jer penah nampak.. :p
bahaya rempit time ujan.. :-)

M a W a D D a H said...

sweetsour: kesian kan kat adah...hehehe...

nafira: tak seronok rempit dlm ujan sbb ade perasaan takut...hehe

hazman: thanks atas nasihat itu...:) tue la, sekarang ni mmg cuaca tak menentu...huhuhu

kisahremaja: ya betul...giler basah tadi..huhuhu

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: aku memang giler..giler berani..dalam hati memang tekad dan nekad wey...takut dan berdebar ada...huhuhu...takut kejadian yg tak diingini...huhuh...mintak jauh...

takut ke bwk moto? so, xyah bwk la k...hehehehe

baju ujan xde..mls nak g cari..boleh plak ek..hehehe

M a W a D D a H said...

matdin: biasa la edit pakai paint...orang xreti..lain la dia..terer...anyway, thanks dear pasal ajor ari tu... :) oleh kerana ajar aku ritu, aku approve..hehehe

wadud@duad: memang bhy pun..tapi kalu dah nekad...ermmm...

ada 2 je? hehehe

Mario said...

bila agak2 nak race weh...hehe ko jln dulu...aku kasi can...haha

M a W a D D a H said...

mario: ok, set masa...jom race..wakaka...tunggu aku ada motor besar dulu..baru best race..wakaka

Nazz@Purple said...

jgn duk buat lg perangai cam tu..lain kali hujan.. berhenti dulu..bahaya tau..jln licin..

M a W a D D a H said...

nazz@purple: baik nazz...adah ikut ckp nazz...:)

Related Posts with Thumbnails