Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 23, 2010

Suka lagu Daus AF8: Kenapa?

Assalamualaikum dan salam semua...

Actually aku suka tau lagu Daus ni...Sangat la cute lagu nie...Orang nya pun cute..hehehe..Lagu ni group KRU tau yang buat..Mesti la bestkan....Jom layan...


Haa..kalau korang nak nyanyi or karaoke ker, jom layan lirik ni...

Tajuk lagu: Kenapa?

Tubuhku menggeletar…
Di hati rasa berdebar
Apabila kau muncul menjelma di depan mata
Aku ketandusan kata kerana lidah rasa kelu
Ku cuba tepis perasaan tapi hati menuntut
Apakah sudah masuk musim cinta?

Katakan kenapa kau buat malamku sukar untuk tidur
Menanti esok tiba untuk berjumpa
Katakan kenapa kau buat siangku asyik mengelamun
Kepingin untuk bersama denganmu
Katakan kenapa?

Ku jatuh hati padamu…
Mataku tidak lekang tak jemu-jemu memandang
Bak kata mereka ‘Yang terbaik dari ladang’
Memberikan perasaan teruja yang menggoda jiwa
Setabah mana hati akhirnya pasti mengalah
Apakah sudah masuk musim cinta?

Katakan kenapa kau buat malamku sukar untuk tidur
Menanti esok tiba untuk berjumpa
Katakan kenapa kau buat siangku asyik mengelamun
Kepingin untuk bersama denganmu
Katakan kenapa? (ulang)

Kepingin untuk bersama denganmu
Katakan kenapa?

12 comments:

sarah shafie said...

npe adah suka lgu n??lirik die best..

ASaDa RyutaRo said...

best!! mula suka lagu ni.. heee =P

videoclip pun ok..

M a W a D D a H said...

sarah: ak ah..best dan cute...

asada ryutaro: best kan..jom layan...

sweeTSour said...

ahha lagu ni comeil je..aku suka..cepat2 download...

qellissa said...

Kenapa??? kenapa suka lagu ni adah ? best kew? cam x besh je...hihihi..saje gurau..=p

Mario said...

kalau dah suka tu...seme2 ko nak kata kiut...cehh...ekeke

M a W a D D a H said...

sweetsour: tak donlod lagi, cuma dgr kat youtube dulu..hehehe

qellissa: x besh erk...g main jauh-jauh..hehehe

mario: hahaha..jeles la tu aku kata lagu ni cute..eh, perlu ke jeles..hehehe

fizacaldina said...

lahu ni..best..tp lagu yg sy suke gak..lagu shahir...lagu kru sume best...

Anonymous said...

suke lagu ni daaa...

Arisa Mihashi said...

kenapa suka lagu daus af8?haha.

Syafrizal said...

lantai kat dalam video klip tu macam lambang freemason

mahira oya said...

oya x berapa suke daus sgt..
hahaha...sempat tu kt sini..
pd hal kamu suke lagu die kan..

Related Posts with Thumbnails