Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 12, 2010

Imanina Cute Give Away....

Assalamualaikum dan salam semua...

Hari ini aku dah di tag oleh Norgadis dan tag ni sama gak macam yang sebelum nie, tapi bukan contest, tapi Giveaway...Mungkin sebelum ni aku dah tag dia, dan sekarang, aku terkena...lalalala...

Tag dan giveaway ni anjuran daripada mak & ayah imanina kot....Comel kan imanina ni..So cute... :)


Jom kita baca apa syarat-syarat dia dan hadiah dia...

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com)
    Ok dah... :)

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog
    On da way..tengah berfikir-fikir siapa yang bertuah itu.... :)

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui perkembangan blog saye..
   Ok...dah...Sonang je tue...:) ada di exchange link...:)

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.
   Ok..da jumpa...lalala

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...
   Ok..dalam proses...

Ok..ni gambar family saya yang hepi itu...Kalu berkumpul satu family, semua nak cakap sampai aku yang banyak mulut ni kena diam...hehehe...Ni time raya tahun lepas...:)


Dan orang yang bertuah itu ialah....Jeng..Jeng..Jeng....Yang bertuah ni wajib tau...hehehe...Xmo excuse-excuse...:p

1) Ser
2) Keyyah
3) Dalila
4) Asada RyutaRo
5) Mat din
6) Macy (special person..lalala)

Mak dan ayah Imanina ni nak bagi perfume...Tarikh tutup 20 MEI 2010...Kalu korang nak join...Jom CLICK...

Ok..sekian...



11 comments:

Shamrin Mat Janih said...

Hey adah..actually tag tu apa?. hehehe.

Aidi-Safuan said...

wuuuu...kenapa aidi-safuan tak di tag? sedih ar camnih! :(

Syafrizal said...

Cutenye si kecik tu
selamat bertag

sweeTSour said...

alamak tag lagi..dh bp byk utang nih...

MiSs TOrA said...

adah nti dpt perfume jgn lupa sembur sket kt blog tora ek hehe..gud luck ye

princeduyong said...

tag..perfume...isk...

Emacupcake said...

hehe.tq for joint..
gud luck dear...

Chaon Cornerz said...

rajin nye dalam arena tagged mengetagged..

Norgadis Labuan said...

Wah! meriahnya keluarga...
Hahaha... tag balas membalas...

maCy said...

nak msk... tak tag kite :(

maCy said...

sys, nape tak bold kan spesel person tu? erk? lalala~ ;p. thx! :D

Related Posts with Thumbnails