Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, April 17, 2014

Bila tidak sihat...

Aku lemah...
Aku panas...
Aku sejuk..
Aku tak larat...

Mula perut meragam...
Mula sakit kepala...
Mula rasa nak baring je...
Mula rasa sakit belakang...
Mula sakit gigi...
Mula rasa nak pitam...
Sakit semuanya...

Sakit yang bukan di buat..
Dan juga bukan tekanan...
Ada yang mempersenda...
Ada yang kata di ada-adakan...

Tapi ku tahu, Allah mengujiku..
Untuk mencuci dosa-dosaku..
Mengalir air mataku..
Hanya Allah yang tahu...

Ya Allah..Kuatkan semangatku..
Fizikal dan mental...
Berikan lah aku kekuatan...
Kerna ku adalah perantau...

Terima kasih Ya Allah..
Engkau bersamaku...


Allah..Allah...Allah....


Tuesday, April 15, 2014

Ostematrix Shaklee : Pil Kalsium Digemari Ramai...

Assalamualaikum dan salam semua...

Apa khabar ye kengkawan kat sana? Moga sihat2 aje di samping mereka yang tercinta...Yeah..hihi...Di pagi yang berkah ini, ku susun sepuluh jari seandainya ada tersilap dan terkasar bahasa...Maafkan mawaddah ye..hehe..

Hari ni saya nak bercerita tentang Ostematrix Shaklee...Pil kalsium yang digemari ramai..Dan bagus untuk mereka yang malas aka tak rajin nak membancuh susu tepung..Kalau yang tak rajin lah..Kalau rajin. terpulang pada individu..hehehe..

Sempena bulan April 2014 ni, Shaklee buat promosi mengenai Ostematrix ni..BUY 6 FREE 1...Syok woo bila dapat time promosi ni...Jom grab 1 set..


Apa bestnya Ostematrix dari Shaklee ni?

-  Menguatkan tulang.
-  Memperbaiki kekejangan dan kebas kebas kaki (cramp kaki)-ohh yang ni memang sakit sangat sangat kalau kena.
-  Mengandungi vitamin D, Magnesium, Zinc, Boron.
-  Pengalkalian tubuh.
-  Memperbaiki haid.

Dan yang paling best adalah senang nak membuang air besar dan bangun pagi...Yang ni adalah testimonial saya sendiri..  Bagus untuk mereka yang selalu sembelit dan susah nak tidur.. Alhamdulillah, dengan izin-Nya tuhan permudahkan urusan kita...


Sape2 yang berminat, jangan segan silu contact saya di:

ID Shaklee:  920988
Emel:  mawaddah84@gmail.com
Tel: 017-9797601 (Whatsapp/We Chat/Sms/Call)
Tel: 013-6760811 (Sms/Call)

P/s: Pos menggunakan pos laju dan COD area Ampang, Kuala Lumpur dan Kuala Terengganu.

Tuesday, February 4, 2014

Customer saya berpuas hati tentang Collagen Powder Shaklee...Kenapa??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ada sorang regular customer saya sangat berpuas hati bila consume Collagen Powder Shaklee...Even baru dalam seminggu makan...Ni baru seminggu, kalau sebulan? Haaa...Kenapa dan mengapa?? Jom baca testimonial dari dia...

1)  Gembira tak terkata sebab pori2 muka yang luas tu sudah mengecil dan sekata..
2)  Kulit makin cerah berseri dan tidak kusam.
3)  Gatal pada kulit serta parut2 lama dan baru sudah hilang.
4)  Kulit muka dan badan jadi lembab.
5)  Ada yang tegang...Opss..apakah itu..

Dan dia amatlah teruja makan collagen dari keluaran Shaklee ni... Tak yah nak amek vitamin lain...Just Collagen jer sudah memadai...Alhamdulillah...


Kenapa Collagen Powder Shaklee jadi pilihan?? Apa yang bezanya  Collagen Shaklee dengan Collagen2 yang lain?

Kandungan utama Collagen Powder dari Shaklee ni adalah dari sisik ikan merahiaitu salah satu sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi dan pencemaran yang lebih kecil berbanding kolagen haiwan yang lain.

Untuk keterangan lanjut mengenai info Collagen Powder Shaklee, boleh klik SINI
Yang penting HALAL.

ID Shaklee:  920988
Emel:  mawaddah84@gmail.com
Tel: 017-9797601 (Whatsapp/We Chat/Sms/Call)
Tel: 013-6760811 (Sms/Call)

Jangan segan silu ya...Saya sedia membantu..:)


Related Posts with Thumbnails