Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, May 19, 2016

Petromix: Penjimat Minyak dan Pelincir Enjin

Assalamualaikum dan selamat pagi semua...

Celoteh pagi ni nak bercerita pasal petromix kat bawah ni...

Dah la murah, jimat minyak dan juga cuci enjin motor atau kereta...betul...saya dah try pakai dah hampir 2 bulan dah. Dan saya berpuas hati kat produk ni...even though produk bumiputera, memang tip top dia punya performance...murah, jimat dan bagi enjin kita gerak laju..orang kata cepat pick up masa nak naik bukit tu..ha...sapa tak nak kan...

Sebenarnya niat di hati ni memang dah nak tukar dah motor sebab mcm dah tak sedap dah enjin tu.tapi lepas pakai minyak ni, cancel terus...

Lagipun, saya boleh jimat banyak la jugak..biasanya saya isi minyak without petromix ni dalam 3kali jugak seminggu..bila add on petromix ni, dalam sekali je seminggu isi minyak..untuk pergi kerja hari hari...

Kawan saya pun cerita pergi ke Melaka macam meter minyak turun sikit je..dari kl ke melaka.memang beza dari sebelum ni..

Alhamdulillah...

Bawah ni adalah picture petromix..meh nak cerita manfaat petromix ni...


Manfaat petromix...

* Penjimatan penggunaan bahan bakar dan juga jarak perjalanan bertambah.
* Meningkatkan kuasa & prestasi enjin.
* Memanjangkan hayat minyak.
* Penjimatan bahan bakar sebanyak 20-30%.
* Mengurangkan pelepasan co2.
* Mengurangkan haus pada enjin
* Membersihkan enjin dengan mengeluarkan karbon dioksida.
* Mesra alam..

Berminat??

Boleh call/whassap saya:
017-9797601
Emel: mawaddah84@gmail.com
Area: Seluruh Malaysia.

Produk ni adalah dibawah IUGB koperasi dan berdaftar....





Thursday, April 21, 2016

Motivate

Whatever it is, the life must go on.
Be motivated and move further.
Don't focus at one sight but please open.
Think out of box

Yeah...I can do it..
Just do..

Smile :)

Saturday, March 21, 2015

Char Kuey Tiaw....

Char kuey tiaw yang sangat sedap di KL ni....


Tadaaaaaaa.......


Udang besar...
Makan sedap...
Harga pun berpatutan....

Ko hado?? 



Hehehe

Related Posts with Thumbnails