Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 16, 2010

Contest Pizza: RM 10,000...Wow...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ni datang nak bagitau ni yang pizza hut buat contest...Best woo...Kalau korang klik and mancing tu jangan lupa tau baca...Sebab..Sebab...Ada contest yang best daripada pizza hut...Dia nak perkenalkan pizza yang baru tu...Ni ha pizza dia..Fish King Pizza...Jeng..Jeng..Jeng...

Senang jer tau syarat-syarat dia....

1) First, mesti la kena pergi pizza hut punya cawangan dan makan pizza baru nie...Ada peluang leh rasa pizza baru...Kalau pizza delivery pun ok gak....Haaa...Jangan lupa amek gambar banyak-banyak masa korang makan pizza baru nie....Dan tulis la pengalaman dan perasaan korang masa makan pizza tue..Senang kan...

2)Tulis dalam blog mengenai pizza baru...Dan bertajuk "Big Fish Moment with Pizza Hut"...

3) Then, after korang buat semua nie, jangan lupa isi borang ni kat page ni..CLICK

Hadiah: 5 most creative blog posts boleh menang RM 2,000 tau setiap seorang...Bestnya...

Tarikh tutup: 30 May 2010...Eh, sempat sangat la nie...

p/s: Sapa yang nak ajak adah ni makan pizza yang baru...Adah nak menang gak...Kita kongsi-kongsi erk hadiah tu...Ahaksss...

8 comments:

Syafrizal said...

Pertandingan lagi.. bertambah kolesterol awak hehe. Gurau je.

Diana said...

You dah rasa ke pizza ikan ni?

sweeTSour said...

jom2 g makan..adah blanja...hehe

nuRuLain_zAiNi said...

sedap ke..yg baru ni pizza ikan kan?

M a W a D D a H said...

Syafrizal: hehehe..tak g makan pun lagi..so tak tambah la lagi kolesterol...hehehe

Diana: belum rasa lagi...hehehe

sweetsour: jom2...z blanje..lalalala

nurulain: xtau la sedap ker tak...nurulain pergi la makan dulu..nanti roger adah k...hehehe..ak ah, pizza ikan...;)

Mia Liana said...

mia dalam progress buat entry ni... cuma gambar je yg belum siap.. heheh

maCy said...

sedappp~~

koru said...

fish king eh??nak try gak nti..=P

Related Posts with Thumbnails