Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 30, 2010

Award dari Asada Ryutaro pasal makan-makan sedap....

 Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Moga korang selalu diberkati dan diberi rahmat oleh Nya....Topik kali ni berkenaan dengan makan...Hidup untuk makan ke, makan untuk hidup...Err...Of course la makan untuk meneruskan kehidupan yang baik dan sempurna...Tapi mesti lah makan yang berkhasiat dan memberi kebaikan untuk badan....Makanan best lagi ar best....lalalala....Contoh makanan best pada hari itu aku makan....lalalala

Nasi goreng plus sate di Secret Recipe....

Dan tak lupa juga kek dari Secret Recipe....

Best giler kan aku makan...Dasyat...kekekeke..Tapi kek tu kitorang kongsi makan...Sib baik dapat habiskan jugak....

Dan lagi best kalu makan ramai-ramai bersama kawan-kawan terdekat....Lagi-lagi la kalu dapat makanan percuma dan ada orang belanja....lalalala...Peace...Xmo jeles-jeles k...hehehe


Dan di sini telah terbukti yang aku kuat makan..lalalala...Thanks to Asada Ryutaro kerana berjaya bagi award ni kat aku....lalalala...Dan di bawah ni adalah awardnya....

Dan orang yang bertuah dan aku rasa dia kuat makan ialah:

Budak comot
Matdin
Nanajoe
Wan hazel
Iqa

EErrr...aku harap yang aku bagi award ni kuat makan..hehehe...aku tak tau...larriikkkkk....

18 comments:

NaNaJoe said...

ye, sy org yg kuat mkn itu.. :P

M a W a D D a H said...

nanajoe: yeay, ada geng..kekeke

sweeTSour said...

tetiba asa mcm nk mkn kek secret receipi..nyum nyum nyum

khairul_bariyyah said...

yea,sgt kuat makan... hahahaha =P
mekasih ye adah... :)

-budakcomot-

sarah shafie said...

wahaha..sedap nampak kek tu..npe aku tk mkn ye??

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ tau sangat dah adah ni memang kuat makan. hahaha..

tQ sudi ambik award ni.. lalala~

M a W a D D a H said...

sweetsour: jomm...hehehe

budak comot: da agak da kamu kuat makan..hehehe...sama2..

sarah: kek itu memang sedap...ntah...msti la xde..sebab tu tak makan..hehe

asada: tau xpe..kekeke...sama2.. :)

wadud@duad said...

time kasih dah komen wadud :p

yang kek tu best je tengok, macam nak bagi sikit jer? heeee..

eh adda, yang gamba ada orang snap tuh, memang saja wat gitu, bio nampak lain sikit, hehehe.. (bukan cover ok)

Aidi-Safuan said...

wahahahaah... kenapa logo colonel kfc tuh dah jadik muda? :P

Mr Rulez said...

asalamualaikum...;)

sori adah lmbt skit dtg jenguk..bz jap..hehe..nie award len dari yg len..spesel 2..klu kuat tido takde ker..huhu


p/s: tak sbr nk usha lagenda dak setan..;)

M a W a D D a H said...

wadud@duad: sama-sama.. :)

err..kalu nak amek ar...hehehe

aidi-safuan: ntah la..maybe masa dia muda-muda dulu kot (actually aku pun tak perasan..kekeke)

mr rulez: wslm...

hehe..ak ah..lain dr yg lain..kalu award kuat tdo, kamu la yg wat..hehehe

dah beli lum tiket tuk saya? lalala...errrr....

aril said...

makan2 sambil berkasih sayang :-)

Long Haffiz Long Hassan said...

makan jer tau eh..
huk3..

sweeTSour said...

jom adah..tp adah belanja Keyyah..adah ngh kaya kan skrg..wakaka

NaNaJoe said...

test cni~~ yes!!~ memudahkan org nak komen..hehehe~~ gud luck to u adah my dear~~ :)

M a W a D D a H said...

sweetsour: ala..nati keyyah kaya gak..kaya sementara sje...nati mkn roti ngan kaya je la..hehe

nanajoe: thanks dear... :)

Syafrizal said...

jangan makan sebarangan
pastikan kehalalannya

M a W a D D a H said...

syafrizal: baik bos...hehehe :)

Related Posts with Thumbnails