Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 23, 2010

Tag dari matdin...

Assalamualaikum dan salam semua...

Ni nak jawab tag matdin pulak..Nantikan merajuk plak kang...:p





1~ Adakah anda happy skang ??
Tak happy sangat sebab rasa takut..Hari rabu ada presentation with my supervisor...Sebab banyak lagi tak prepare...

2~ Kenapa anda happy??
Maybe dah ada gen dalam diri aku ni yang happy go lucky..hehehe

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
G jalan-jalan
Tengok citer best dan kelakar
Bila ada orang belanja makan
Bila menang contest..hehe
Bila siapkan thesis dan lepas viva
Bila gembirakan orang yang tersayang
Bila tak menyusahkan orang lain

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
Selalu sangat sebab terlampau glamer..wahahaha


5~ Nyatakan warna yang anda suker??
Gold
Putih
Hitam
Hijau
Merah

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

Calon2 nyer ~

Asada Ryutaro

7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

Lanunsepet: sebab dia lanun dan suka melanun..Asyik-asyik mintak duit 20 sen (aku reka citer)...Dan lagi, dia budak U yang best, tahun akhir...Tapi kesian kena gak datang stadi sebab kena tambah subjek...Sabar ye lanun...Tak per2 nanti leh konvo...:) Aku dan dak umah aku tertunggu-tunggu gak dia ni bila la nak belanja kitorang makan ABC spesel sebab dia dapat durian runtuh hari tu...Jangan buat-buat lupa k...:p Pernah skali dia buat kije usha mengusha, tapi kitorang tak perasan..Kesian kat dia...Hehehehe...Kalau siapa nak berkenalan ngan dia bole lah, tapi jangan lebey2...sebab...hahaha...ntah..:p ayat bila menulis blog dan entry sangat la power wey...confirm korang cair...iskkhh..panjangnya...

Krole: Orangnya sporting...Suka membantu orang yang ada dalam kesusahan..pernah gak tolong aku..hehehe..Thanks Krole...Dia ni dah janji ngan aku nak makan sate kajang...hehehe...Siap la krole bila aku dapat g sana...hahaha...Jahat plak...Dia ni suka gak la blogwalking dan maybe suka tambah kenalan..Haa...kan dia dah tersengih tu...hehehehe...G ar terjah dia kalau sudi...:p


Asada RyutaRo: Si asada ni memang tak yah cakap la....Memang comel sebenarnya dia ni..Tapi suka ngaku dia hensem...eh, yeke...ermmm..bole la..hahaha...Actually dia ni seorang yang baik hati, penyayang, suka belajar..Eh..tau-tau je aku..Ntah..Korang g la terjah dia kalau nak kenal dia...Selalu gak la dia ni bagi komen-komen yang membina kat blog aku nie...Aku suka komen dari dia...:) Tengok kat 'korang yang best', dah nak duk atas skali dah....Banyak gak la komen yang menyatakan dia ni tak mau mengalah..Hahaha..yeke...Eh asada, apsal ko senyum sengih ni...Eeeee...larikkkk..hahahaha...

Shamrin: Dia ni suka gak la singgah dan komen blog aku...Siap blog aku ni jadi '5 top blog yang dia baca lagi ha'...Thanks bro...hehehe...Aku sangat terharu bro...Seorang yang tak berputus asa dan ada semangat suka membuat sesuatu..Eh adah ni..suka hati engkau je..hehehe..takpe, aku tau shamrin ni sporting dan tak marah..lalallala...jom terjah dia...

Mr Rulez: Haa..dia ni, time aku post lagu rock kapak jer, mesti dia ni rajin nak mengomen..agaknya dia pun suka gak lagu rock kapak ni...eh, kita ni sehati sejiwa ker...hehehe...Suka baca blog Mr Rulez ni sebab ayat dia penuh maksud tersirat dan tersurat..ayat-ayat penulisan dia pun best..Maybe ada jiwa jiwang karat kot...hahaha..suka aku...eh, serius...Kalau xcaya, g lar singgah..Dan aku rasa dia ni suka main gitar...Aku rasa je, aku tak tau...hehehe...

Areyaya: Si budak kenit ni selalu la singgah kat blog aku jika dia ada laptop depan mata..Kadang-kadang rasa rindu gak la kat dia ni...Sebab suka berceloteh dan gelak 'muehehehe'..Maybe sekarang ni da masuk skola dah tak leh berblogwalking da....Mcm budak-budak lak dia ni...Confirm dia ni suka gelak gak macam aku...aku suka orang yang suka gelak-gelak..Xmo serius-serius....Eh, g lar terjah dia..Buat la ayat-ayat skit kat dia kalau korang nak mengorat..hehehe


8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
Ya..aku happy dengan diriku dan cukup happy bila......tetttt...

10 comments:

wadud@duad said...

wow kenalan rapat ekh calon nak di tag tuh?? hehe :-) bahaya tol kene tag.. nyaris den x kene.. ekekeke

qellissa said...

byk tul tag mggu ni ye adah..=)

Syafrizal said...

bagus la banyak tag..
trafik naik hehe

M a W a D D a H said...

wadud@duad: mana ada rapat..xkenal pun...nati la wadud lak kena..hehe

qellissa: penat jawab tag..adehh..

syafrizal: penat...

maCy said...

tett tu ape?
hehe

LaNuNsepet said...

wah... terharu aku..
tq n aku terase amatlah kembang lubang hidungku..

heheh.. aku takleh ar kene puji jadi gelisah :-p

nnt aku usahakan tag ni yer, TQ adah.

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha..

mesti la xmo kalah. orang yg cepat mengalah ialah orang yang xde semangat juang. hahaha..

tapi jangan la tak nak kalah bila terang2 kita yang salah.. lalala~

tQ la puji aku comel. tapi kan lebih best klu ko puji hensem. hahaha..

sememangnya aku sungguh baik hati, rajin dan peramah. keke :P

cmna ko tau aku sengih2 ni? heee :P

M a W a D D a H said...

macy: tett tu teeettttt...hehehe.. ehem..ehem lar...hihi..

lanunsepet: eh lanun, jangan la terharu sampai nangis, buruk sgt..hahaha..cehh..hati gelisah, tak tahan..kuang3x...

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: ha..yela2...ko menang...:p tapi jangan degil-degil, nati aku tarik telinga ko kan...hahaha...

amboi..ko gelak ye...

eee...kalu aku puji ko hensem, habis sume meluru kat page ko...wekkk...

aku tahu la ko sengih..sengih macam kerang busuk..wakakaka...

Mr Rulez said...

adah!!!! kiter suka sgt2 komen 2..hehe

u buat kiter rasa sbulat bulatnya..hoho

tp mmg minat men gitar pun..giler gitar...;)

thx yer adah..kiter buat tag nie..sb dy mnarik sgt2..

Related Posts with Thumbnails