Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, May 15, 2010

Nak tambah trafik dengan cepat??

Assalamualaikum dan salam semua....

Actually, sebenarnya aku bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Yang ni aku perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni sebenarnya aku dapat ni dari dalila. Memang bagus idea macam ni hehe... (ayat copy paste...hehe)

Mari baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Igauan
2. Ad-dai’
3. kakngah
4. zlh@n
5. LYAfrina
6. download mp3 percuma
7. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
8.Cara hidup baru abad 21
9.Bila Aku Menulis Blog
10.~ApekpunyaBlog~
11: My Big Family & Friends
12. ABCMILO
13. matdin 
14. misdalila
15. adah comel

PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Jom kita sama-sama mencuba ye...
Selamat mencuba!!!

13 comments:

MrS ShaHriL said...

wah...interesting ni adah...nk try le...

M a W a D D a H said...

jom try...belum cube, belum tau..hehe

aku shahim said...

1 perkongsian menarik..
Jumlah backlink blog Mawaddah :)

nabilah_2908 said...

huhu....berkesan ke ni..?

erm..ada lambakkan awards utk kamu..sudi la terima ya.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAMBAKKAN AWARDS

LYaFRINA said...

waaaa... mmg berbaloi-baloi..
sbb..dh lma giler lya buat posting ni.. but still dlm list.. n mmg, visitor mendadak naik..

gud luck yer...

DALILA MISMAN said...

yea..namaku tersenarai..thanks maw :)

sweeTSour said...

owh boleh erk buat cm ni...

MiSs TOrA said...

hehe..menarik3 tq share adah ye ;p

Syafrizal said...

Ini baru dinamakan viral traffic. Heheh

AtieSalehah said...

salam perkenalaan..good entry...bloh try buat...

ain said...

bravo

Tilam said...

menjadi ke ni?..nak try lah..

mama hani said...

leh cuba nie...menarik ;)

Related Posts with Thumbnails