Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, May 4, 2010

Wasiat dari mijie dan eikasyaza

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Sebenarnya dah dapat wasiat ini 2,3 hari..Hari ni jer rasa free nak amek wasiat ni..lalala...hehehe...Rasa glamer rasa dapat wasiat dari mijie dan eikasyaza...Best woo wasiat dia...Jom kita tengok ape wasiat diorang...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Lembu Seekor yang duk posing maut...lalala

Mula-mula ingatkan dapat lah emas ker..sekali dapat lembu..hehehe...Ok gak kan, jual lembu, beli emas...hehehe

1. Thank and link the person that gave you the cow
Terima kasih ye mijie dan eikasyaza wasiat yang bermakna ni...

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active atau 7 yang paling tak active
Yang paling active :
Ser
Asada RyutaRo

3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
"Tahniah la kat korang sebab dapat wasiat yang tak seberapa ini..."


4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu wat sambil tgk tv
Blogwalking
Makan
Termenung

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan
Ntah la..xder kot...

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook
Malas nak check..hehe

7. Feveret soalan ni... camner korangberjumpa spouse korang or pakwe or makwe.. kat mana??
Errrmmm...

Sekian..hehehe

15 comments:

Syafrizal said...

Kalau saya nak sedekah kan kepada umat Islam kat Kemboja boleh? hahah

M a W a D D a H said...

Syafrizal: boleh..boleh sgt2..hehehe

sweeTSour said...

alhamdulillah..dpt sekor lembu..ley ar nk wt kenduri kwen nnt...bela lu bg gemuk2 ckit..

M a W a D D a H said...

sweetSour: bole2...bela dulu bg mkn yg bnyk khasiat sikit..hihi

DALILA MISMAN said...

eh salah..amek lembu wak lik...

DALILA MISMAN said...

datang amek award

nabilah_2908 said...

huhu...wasiat ini sedang menular di kalangan blogger...sana sini dok selesaikan wasian ni...sy pun belum selesaikan lg..masih tersadai di dlm drft.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE

zella y said...

termenung smbil tgk tv??
berangan erk..hehhehe

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. adeh!!

aku ada 3 benda yg kena buat dari blog ni!!!

kena dera sungguh! hahahaha...

tQ.. tQ.. tQ so much!!

ingat2 la kat saya ea.. jgn sampai ngigau2 saya sudeyh.. keke :P

Seri Bahasa said...

ekk..boleh gak simpan dulu bagi gemuk dia buat persiapan sapa tahu nak kawin esok lusa.

M a W a D D a H said...

Dalila: amek2 lembu buat sup tulang..hehe

M a W a D D a H said...

nabilah: ak ah..sedang menular skrg nie...

M a W a D D a H said...

zella: ak ah...smbil tengok tv, smbil berangan..hahaha..cuba menghayati watak..hihi

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: hahahaha...padan muka kamu..hikhikhik..

rileks ar bro..

bukan senang nak dapat penderaan ini..

habis la kalau asyik ingt kat awak jerk..hahahaha...

M a W a D D a H said...

seri bahasa: ak ah..buat masa kawen ok gak kn..cadangan yg bernas...hehe

Related Posts with Thumbnails