Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 19, 2010

Contest UnguPurple Crazy

Assalamualaikum dan salam semua...


Actually malam tadi aku dijemput khas oleh nazz yang memang sangat-sangat fanatik meminati kaler purple...Bukan senang nak jumpa orang yang minat kaler purple nie...hehehe...Dan dia dengan ikhlasnya mengajak aku join contest dia yang bertemakan kaler purple....Actually aku banyak gak barang kaler purple ni, baju, tudung, baju kurung...So apalagi, aku nak join la..Hehehe...

 Ni ha gambar taruhan aku..hehehe




Meh nak story sikit pasal gambar nie...

Ok, first citer pasal tudung kaler purple dulu ni ok...Hehehe...Ya, tudung nie memang menarik perhatianku dan memang aku mencari tudung ni sebab nak matching dengan baju kurung ku sebenarnya..Untuk raya setahun yang lepas...Uiskkhh, penat gak la cari tudung kaler purple nie...Nak-nak yang berkenan di hati...Walaupun ada la kat kedai-kedai mana tudung kaler ni, kalu dah tak berkenan, memang tak beli...hehehe...Kat mana aku beli?..Laaa...isskkhh..kat kedai laa..Kat MC....Dan apa yang best tentang tudung nie sebab harganya murah la berbanding aku beli tudung yang lain...RM 5 je...Ok what...Hehehehe...Asalkan cantik dan menarik aku rembat je....Dan memang tudung ni boleh dikatakan aku selalu gak la pakai...Ok lagi kan...hehehehe...Errmmm..di mana gambar ini di amek?? kat tangga lab pasca siswazah..hehehe..time-time boring kat lab, so buat la aktiviti posing memosing jap...Hahaha..banyak kije sebenarnya..Tapi tu la, hilangkan boring dan hilangkan stress...Ok la kan....Sib baik posing ngan tudung kaler purple...Takde kaitan..hahahaha....


Menarik tau contest ni sebab ada slogan...Hehehehe..

Slogan: Purple atau ungu adalah warna yang cantik, menarik dan da bom...Hehehe...Warna ni juga boleh dikatakan dapat menaikkan seri si pemakai, menceriakan seseorang dan menghiburkan...lalalala...Eh, jangan ingat kaler purple ni tak de peminat dia sendiri tau...memang ada dan telah terbukti...:)


Pihak penganjur cakap yang pemenang akan diberikan 3 hadiah misteri...Dan ia juga berdasarkan cerita dan sokongan dari para-para sahabat..Ok, sapa rasa kawan adah dan setia bersama adah, sila vote k...Letak kat komen....hahahaha...Tak malu...Promote diri sendiri..Tak pernah lagi minta orang undi..Wakakaka...

Jom la korang join contest ni...klik SINI... Pastikan korang menepati syarat-syarat yang dikehendaki..hehehe
Tarikh tutup: 31 Mei 2010




21 comments:

sarah shafie said...

wow..kaki ternaik gtu..hehe

siti nurkhijah said...

ingat nak join tapi ct tak berapa ada kaler purle ni..

so ct vote kamo...

Ieda Al-Habsyi said...

good luck addah, lame dah aku tak masuk contest, teringin gak :)

Syikin said...

hidup mawaddah..hidup purple..hehe..

Syafrizal said...

dah banyak pertandingan ni ada menang tak?

DALILA MISMAN said...

aku nak mawaddah menang..good luck dear (^___^)

Nazz@Purple said...

adah,
Penyertaan diterima! Thanks ;)

Pasal vote tu nazz dah batalkan..since penyertaan tak ramai..so pemenang akan diadili oleh nazz dan juri jemputan misteri akan dimaklumkan kemudian..

Thanks adah sudi join...=)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

kalau blog nye yang kaler purple boleh masuk tak? meanss..sye nak buh blog sye sebagai pic penyertaan..hehe

eikasyaza said...

hehe..boleh2... gud luck okei

sweeTSour said...

Gudluck adah..smoga kamu menang nnt..hehe

XIX Dragunov said...

ouh, ade gak member minat pepel neh..leh ajak dy join skalik..hahaha~~ XD

Nazz@Purple said...

heheh..malu lak nazz...tak de le fanatik sgt..minat sgt2 je..

MiSs TOrA said...

huhu..mcm2 contest kreatif pereka contest ni ye..gud luck ye

puding roti said...

hee..sy pun singgah jgk. eh, sy pun suka tudung warna ungu mcm tu. sbb muka jadi nmpk mcm putih. hee

suka_haha said...

dtg sini vote adah hehehe...

Bintang Hati said...

addicted gler ngan kaler purple neh.....hehe

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)

Misi seminggu ini: Singgah2 memanjangkan silaturrahim & bertanya kabar. :)

Suka juga perhati!

maCy said...

gud luck sis! na join la~~~ huhu

wadud@duad said...

saya suka gak warna purple..hehe.. tapi semua la, bukan niru ekh..huhu

kayown said...

hi adah.gud luck taw..sakura pon suke purple juga ^_^

cheximm said...

gud luck adah =)

Related Posts with Thumbnails