Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 5, 2010

Aku..versi tak sihat...

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Hari ini dan semalam adalah hari yang tak sihat buat diriku..uhuk..uhuk...Pagi semalam, sedar-sedar habis seluruh badanku jadi lenguh-lenguh...Dalam hati, ini macam nak demam nie..So pekenalah panadol 2 bijik...Bangun pagi, rasa segar...Sesegar embun pagi...hihi...Then, dengan semangat nya lah aku pergi lab...Rasa banyak benda lagi kena study before present dengan my supervisor...Datang-datang lab, terus masuk bilik rehat sebab ada tanda-tanda macam tak larat balik...Tengah hari tu, dengan panas-panasnya terus balik rumah...Singgah kedai nasi ayam jap sebab cafe tutup...Ingat nak g klinik gak masa tu, tapi alahai, rasa macam nak pengsan je...Tak larat, tapi redah jer..Tu lah, tak nak tumpang member..Tapi ku buat-buat larat..

Balik rumah je, terus terbungkam atas tilam..opss toto..Fuh, panas giler rasa badan nie...member suh g klinik, aku jer yang degil..teruk kan...hihi..takpe la, kalau hari ni tak larat jugak, kena pergi jugak klinik nie...nak cari antibiotik..

Ni bangun pagi-pagi ni sebab dah puas tido..badan rasa larat sedikit..sebab tu leh taip entry ni..semalam nak blogwalking, tapi, bukak laptop, then tutup balik...xderk feel...Sambil-sambil blogwalking ni, sambil-sambil menunggu subuh...kalau tido, takut rasa berat lak badan nak bangun...alhamdulillah, aku masih berdaya nak laksanakan suruhan tuhan...

p/s: senyum seindah suria pagi..lalalala.. :)

9 comments:

zella y said...

get well soon dear... ;)

sweeTSour said...

alahai kesian cik adah..jgn mls2 g klinik tau...semoga cepat sembuh

Syafrizal said...

Kalau rasa nak demam amalkan minum kopi radix atau minum madu. Cara nak minum madu tu masukkan madu dalam cawan atau gelas dahulu baru masukkan air.

DALILA MISMAN said...

sempat lg wt entri walaupun xsihat

sarah shafie said...

akhirnya g klinik jgk..pnat sruh..

Shamrin Mat Janih said...

semoga hari ni, sihat dan ceria selalu.

NARDtheNERD said...

cepat sehat taw adah..=)

ASaDa RyutaRo said...

semoga cepat sihat yoh!!

jangan demam lama2.. err.. demam kejap je boleh. hihi :P

kena makan yoh.. kang tak makan lambat nak sembuh yoh..

M a W a D D a H said...

thanks u all atas keprihatinan u all...baca entry ni rasa dah macam sihat dah sikit-sikit...:)

Related Posts with Thumbnails