Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 5, 2010

Tak tengok ending Kamelia Katrina...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Actually nak gtau yang citer Kamelia Katrina dah tamat..Uwaa...Aku tak sempat nak tengok...Disebabkan oleh, malam tadi aku tak sihat, so tak dapat la nak tengok..Membungkus je dalam selimut...Huhuhu...Ni pun tak berapa nak dengar...Ada masalah kat telinga...Doctor tak bagi pulak antibiotik..Kedekut tul la doktor itu...

Aku tanyalah housemate aku, Ser, yang dia cakap yang Katrina dah jadi gila...Kalau nak tahu lebih lanjut, tanya dia k..hehehe...Tu lah...Buat jahat sangat...Eeee..Tolong ah..Takkan lah adik beradik pun nak dengki-dengki dan gaduh-gaduh...Adik beradik ni ibarat air yang dicincang takkan putus...Kalau gaduh pun, mesti ok balik kan...Ala..gaduh adik beradik...Apa la sangat..Kena sentiasa maaf memaafkan antara satu sama lain...Betul tak...

p/s: Meminta maaf dan memaafkan orang lain adalah satu sifat yang mulia...Jiwa kita rasa tenang dan lega kalau dapat memaafkan orang lain...Aku pun nak minta maaf gak kat sapa-sapa yang baca blog ini....

Kredit to pak cik google...

8 comments:

Syafrizal said...

Hehe tu hanya citer la awak. Tapi pasal adik beradik dengki mendengki ni dalam Al-Quran pun dah cite

sarah shafie said...

aku maafkn mu adah..=))

Ieda Al-Habsyi said...

huuhu!! tak sihat rupenya, patut la senyap je, semoga addah cepat sembuh :) take care

M a W a D D a H said...

Syafrizal: ak ah..citer saje...saya betul-betul menjiwai watak...ermm..cerita yang macam mana erk yang dalam Al-quran tu...

M a W a D D a H said...

Sarah: mekasih..maafkan mu jua.. :)

M a W a D D a H said...

Ieda Al-Habsyi: thanks ieda...uhuk..uhuk... :)

sweeTSour said...

nnt tgk ulangan dia k..
emm Keyyah pn maafkan adah..hehe

M a W a D D a H said...

sweetSour: ok..maafkan keyyah jugak.. ;)

Related Posts with Thumbnails