Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, November 1, 2010

Penangan Neslo...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Arrrgghh..Penangan neslo...Membuatkan mata tak mahu lelap...Kejap2 pusing badan ke kiri...Kejap2 pusing badan ke kanan...Bila mata dah merajuk sebab bagi dia kafein, terus mata ni segar bugar...Maaflah mata...Tak sengaja...Bagi aku tidur lena ye malam nie...

Hari ni aku dapat tidur 2 jam setengah je...Badan dan kepalaku dah weng2x...So, duk umah je lah...Jangan di sangka duk umah aku duk saje2...Coding2 yang belum settle, kena buat jugak...Selagi nyawa masih bernafas...Selagi itu aku akan berusaha..Chaiyyookkk3x!!! Gambate..Gambate...(Teringat kata2 seorang teman)..

Tetiba terfikir, tak boleh tidur sebab kafein ker atau banyak keje tak settle?? Arrgghh...

Sebab esok banyak benda kena buat..Tapi malam ni, banyak gak benda yang kena settle...Kena hantar progress untuk esok dan present...Esok kena present, malam ni baru wat slide?? Renung renungkan dan selamat beramal...Ahakss...



p/s: Malam ni mahu tidur dengan lena...Mampukah??

21 comments:

echah mashuri said...

sis...jum layan blog smpai pg..heeheheh

echah mashuri said...

1st?seronaknyaaa..heee

Hairil Rizal said...

Minum susu plak. Kasi ngantuk lorr...

iqbalsyarie said...

betul. Layan susu pula la..boleh kasi tenang balik

Mari menjadi manusia

Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

Prince Halilintar said...

rileks adah..biase la tu lps minum nescafe..bace buku la bg ngantok ..

Asyi@alasyr said...

cayokkkkk adah :)
asyi yakin adah mampu wt yg terbaik wokey.. cayungggggggg adah bucok ekekkeke :d

Syafrizal said...

jangan amalkan nescafe
nanti badan rosak
saya ada jumpa sorg kakak tu..
dia suka minum nescafe jadi hasilnya period dia tak keluar hampir setahun
bertukarlah ke Kopi Radix

Keyyah said...

chaiyok2...
keyyah dah pernah rasa n mmg badan rasa letih je lps 2..hohoho

humbleyat said...

kena banyak minum air masak ni utk basahkan tekak hehe :)

p/s: lama pulak tak minum neslo...

Oong-ong said...

telan panadol..confrim ttido nyenyak..hehe..jgn amalkan ye..

hamzah ian said...

lame tak minum neslo.. sob2..

ASaDa RyutaRo said...

chaiyok adah!! gambate..

adah!! nak neslo segelas! adah bancuh ea.. lalala~

Anna Boleyn said...

selamat tidur dengan lena.. :)

jangan stress sangat la..
nanti sakit plak.

Tomato Gurl's Life said...

neslo best la adah!!

M a W a D D a H said...

echah mashuri: hehehehe..kalu mata tak ngantuk, memang syok layan blog sampai pagi...hehe



hairil rizal: erk...itu erk petua nak mengantuk..boleh dipraktikkan nie..:)

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: :)..leh try pasnie...hehe



prince halilintar: xde mood la plak nak bace buku...hehehe

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: thanks asyi...:) hope adah mampu..huhu



syafrizal: thanks atas nasihat..dah cuba kopi radix hari tu...;)

M a W a D D a H said...

keyyah: betul kan...dengan badan2 kita skali rasa letih...huhu



humbleyat: itu lah..yang pasti air masak lah yang utama...:)

M a W a D D a H said...

oong-ong: pasti tak leh amalkan...hehe



hamzah ian: esok g kedai, order ok..hihi

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: thanks asada...:) adah bancuh tak sedap...hahaha



anna boleyn: itu la..tak leh stress sangat..tapi masalahnya, keje tak settle, lagi la stress nya...huhu

M a W a D D a H said...

cik tom: neslo memang best...tpi nescafe tu sebenarnya yang buatkan mata tak mahu lena..orang nak stay up memang sesuai la minum neslo...hehe...

Related Posts with Thumbnails