Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, November 24, 2010

Bersantai jap tadik...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini adalah hari cuti buat aku...Pergi manakah aku? Bercuti kat mana kah aku?? Hehehe...Actually aku larik jap daripada ketensenan dan kesedihan aku serta kebosanan aku untuk ke....

Tengok wayang...Hehehe...Sebenarnya dah lama giler tak tengok wayang...Yer la banyak faktorkan...Masa, busy, duit...Semua ada...Tapi nak jugak tengok citer ni...Tau la korang dah tengok citer ni....

 Aku dengan Harry Potter dan Hemione...Kamceng kan kitorang...Hahahaha

Aku tengok citer "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1"...Episod 7...Akhirnya tercapai jugak hasrat aku nak tengok citer ni...Yeahh...Aku gi tengok dengan pasangan bahagia (cepat la kawen wey...hihihi)...Ngeee...Thanks ajak aku gi tengok...Akan ku ingat sampai bila2...Ahaksss...

Bagi aku citer ni memang best...Tapi lagi seronok masa episod 1 masa budak2 ni (3 orang watak utama) masa kecik dulu...Malas nak citer banyak2 kat sini...Korang pergilah tengok sendiri...Hihihihi...

Aku sebenarnya suka gak la filem2 yang bercorak fantasy ni...Seperti Spiderwick, Transformer dan macam2 lagi la...Nak senarai, banyak plak kang...hihihi..

Dulu-dulu selalu gak la aku gi pinjam kat library buku2 yang bercorak ala-ala fantasi...Begitu kebudak-budakkan kan aku...hikhikhik...

Tak sabar plak nak tengok part 2...hihihi...

Rapunzel...Tak tengok pun citer nie...Saje je kasi posing maut sket...hahaha



p/s: Kecik...Kecik...(Stalker tegar aku...Hahaha)...Aku dah tengok citer ni....:p

p/s: Hari tu aku menang contest yang dianjurkan oleh Padin...Seronok sangat...Walaupun tak dapat no 1, no 2 jadik la...Hehehe...Keputusan contest...Klik SINI...Hope Padin wat contest lagi ye Padin...Hehehe....

17 comments:

Keyyah said...

sabar ye adah..thn dpn baru kua part 2....

semoga dipermudahkan urusan pasangan 2 tuk berkahwin...aminnn...

Ms sunsWeetz said...

nk tgk hary potter jugok!! tp exam x habis lagi uwaa!!

padin said...

hehe adah, esok insyaAllah aku pos adiah kemenangan,

Adam said...

apapun Harry Potter memang best!

Zaer!! said...

hehe.santai je adah.layan tak tengok citer ni??

M a W a D D a H said...

keyyah: tahun depan erk...oh tidakk!! hihi.. aminnn..cepat2 la skit...push2...hihi



ms sunsweetz: tunggu la exam habis dulu k...hihi

M a W a D D a H said...

padin: eh yeke...tak sabar menanti...hihi..thanks padin..



adam: wahh..peminat die gak la ni...hihi

M a W a D D a H said...

zaer!!: hehe..of course la layan zaer...:)

Hairil Rizal said...

Nak tgk Rapunzel!

Jom?

M a W a D D a H said...

hairil rizal: jommm...hairil belanja...hahaha

Asyi@asyar said...

amen insyaALLAH moga permudahkan urusan.. tahun depan kita kawen eh adah amin hehe...

erm betol jalan2.. len x jgn lupa ajk asyi skali wawwa...

Nazz@Purple said...

jeles2..dia dah gi tgk harry potter..

mR.sYaH said...

cerita ni mmg best.. xsbr tggu sambungan dia..

qellissa said...

congrats Adah, best tak harry potter? x tgk lagi lah.♥♥♥

M a W a D D a H said...

asyi: aminnn...aminn...aminnn asyi..:) hehe..pasni, jom...



nazz@purple: nati2 gi la erk nazz...:)

M a W a D D a H said...

mr syah: sama la kite...xsabar nunggu...huhu



qellissa: thanks qellissa...best larr..baik qellissa gi tengok...

suka_haha said...

adah tgk wayang ek hehe...

Related Posts with Thumbnails