Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, November 26, 2010

Konvo!!! Yahoo....

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Petang ni aku bertolak dari Melaka ke Shah Alam untuk bercuti...Yela kan, esokkan hari minggu...Ngeee...Memang hari minggu dan esok adalah hari konvokesyen....Yahooo....

Yeay...Yeay...Esok konvo...Eh, bukan aku la yang konvo...Tapi, adik aku yang konvo esok...Tahniah...Tahniah untuk adik aku...Moga jadi insan yang berguna kelak...Amin...Jeles dah konvo plus dah kerja...Huh...Aku nak suh dia tanggung aku lak...Hahahaha...

Esok akan ke Uitm Shah Alam...Sape ada kat sana? Roger...Roger....Roger kena belanja aku....Hehehe..

 Pokok bunga meliar di rumahku...

Family aku asyik duk tanya nak balik tak kampung...Errrmm...Bila puas fikir (aku selalu bagi keputusan last minute yang buat orang selalu geram....kekekeke), nak balik la....Nak tenang kan fikiran...Fikiran aku sekarang sedang kusut masai, berserabut dan rasa macam nak menangis biar satu dunia bergegar...hehehe...Nak buat keputusan pun asyik bercelaru je....Adehh...Insyaallah, balik tak lama....Sapa2 ade nak pesan tak?? Kampung di Negeri Penyu (Ganu kita)...Tapi kena sertakan duit skali la sebab sekarang tengah bankrap....Hihihi...

Buat mereka yang merindui aku....Jangan rindu-rindu sangat k sampai makan tak kenyang, tidur tak lena, mandi tak basah...Hehehe...Senyum-senyum selalu sebab senyum itu penawar duka....

Dan kalau rindu, pergi lah ke luar kejap, pandang Bulan di langit....:)



p/s: Geram sebab internet sekejap2 on, sekejap2 off....huhuhu..

16 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

tahniah untok adik eyh! (:

cik ubi said...

konvo?..terer ah..hehe

Hairil Rizal said...

Konvo ek?
Mesti ramai giler umat manusia kat sana!

Selamat cuci mata! Ahakssss!!

mR.sYaH said...

jgn lupa beli bunga esok.. heheh..

Zaer!! said...

yeah! nak pi bagi bunga la kat cik adah..hahaha..

wadud@duad said...

err...
adah dah habis..
congrat okeh.. :p
doakan wadud lak..:D

Prince Halilintar said...

prince ade disane...konvo pg ke ptg??tapi prince kene bertugas sepanjang mase esk..so klu nmpk prince tegur taw adah klu malu senyum pon xpe..hehe

tahniah pada adik adah..

eqbalzack said...

abg eq pergi shah alam hari ni...jam teruk...
esok lg teruk kot...

syarifah radiah ibrahim said...

tahniah untuk adik anda
hee~
:D

Adam said...

tahniah!! tapi tahniah buat adik anda. :)

iqbalsyarie said...

Woooo.....tahniah buat satu keluarga :D

Asyi@asyar said...

owh adk adah yg konvo..
taniah.. tahniah n tahniah heheh..
adah rlex dolo bakal konvo jgk!!!

maCy said...

nk bunga ;p

little_teddy said...

~~weehuuuu~~~balek kg...best tuhh...udara yang tenan.heheheh.
Aku pun tak tau aku nie lelaki ke pompuan..huhuhuh..ko bagi aku idea untuk buat post yg menarik.Thank you kawan~!

kiwi said...

thniah ntuk adik ^^

ASaDa RyutaRo said...

kalau adah tak bankrup, mesti leh belanja keropok lekor yang fresh utk dikirim ke sini kan. adah kan baik..

lalala~

Related Posts with Thumbnails