Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, December 2, 2010

Bulan December Bulan Kahwin....Arrkkk

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Aku dah selamat sampai dah ke negeri yang bersejarah ni..Awal giler sampai, dalam kul 5 pagi...Terpaksa la aku lepak2 kat MC dulu sambil2 tunggu bas ke DT plak..Dalam 2 jam lebih la tunggu bas ke DT..Alhamdulillah, semua selamat...

Ngantuk gak rasa mata nie...Walaupun boleh dikatakan agak lena di dalam bas, tapi rasa macam nak landing je sat lagi...Kekekeke...Mata oh mata....

Sampai kat rumah nie, aku sangat teruja sebab ada Pos Laju dari Padin...Thanks Padin dapat hadiah tue...Hadiah kemenangan "Lukisan Wang Padinno"...:)

Bukan surat tu aje, malahan dapat 2 keping kad jemputan kahwin...Huhuhu...Semua bulan December...Tak termasuk yang invite dalam facebook lagi tuh..huhuhu...Minggu ni, minggu depan dan minggu seterusnya...Semua dah nak kawen...huhuhu...Semua negeri ada...Belah utara, belah timur, belah barat, belah selatan...Semua ada...Nak pergi yang mana satu ntah...Addooii...Banyak bertindih tarikh..huhuhu...Ke nak main lap talilap talili tamplom ni...Adehhh...

Actually sebelum2 ni pun, banyak yang dah ter'miss' member2 kawen...Maafkan aku kawan2, teman2..Aku tak dapat datang masa tu...Rasa macam terkilan tak pergi...Yer la, dapat jemputan, pastu tak pergi...Terkilan kan...

Terkilan jugak tak dapat pergi tengok baby kawan2...Mampu tengok dalam facebook je...Facebook - line tanpa sempadan dan sentiasa berterusan...hehehe...Cute dan comey sangat2 baby nie...Bila nak pergi melawat baby kawan2 lak nie...huhuhu...Insyaallah...Insyaallah, kalau aku ada masa dan kelapangan, aku pergi tengok baby yang cute tue...huhu...

Nama saya Nur Afiq Attauallah...Saya pemalu orangnya...Hikhikhik...

Ni anak buah aku..Dah besar dah...Dah banyak gigi dah pun..Cilok dari facebook anak buah aku gak...hehehe...



p/s: Bulan December?? Aaahhhh....Bulan menakutkan...

26 comments:

maCy said...

baby tu dah ad fb??

ASaDa RyutaRo said...

kenapa disember menakutkan? adakah takut berat badan bertambah sbb banyak kenduri kawen?

tahniah utk kawan-kawan adah yang bakal berkahwin.. ;)

wadud@duad said...

chumel..:D ngeh3..
adah bila lgi?:p

ASaDa RyutaRo said...

cam best je kalau asada tambah komen kat sini =)

padin said...

aahah, baguslah adiah da selamat sampai heee

Asyi@asyar said...

hehe.. asyi ingat adah yg nk kawen :)

eiela said...

bulan disember, bulan makan free..

Latest Entri :
Ya Allah Masaku Dah Tiba

Syikin said...

adah kalo nk tgk baby kawan2 ajak la aku..hehe..

echah mashuri said...

wahwah,,,cik adah bila lagi yeee.heheeheh

qellissa said...

betul tu..ramai yg kawen bulan disember ni kan adah..naik gemuk lissa mkn nasi minyak tiap2 minggu..
psst: comey lah baby tu..

iqbalsyarie said...

Woooouuu... da bulan 12 la.. kenyanglah saya :P

omurice said...

bulan disember, permulaan bulan baru sebelum masuk tahun baru...itu pendapat Omu la..bab kawen lom dapat lagi kad kawen member..jadi diet lah...hehhe.

tehr said...

happy je baca
tapi
last sekali... apasal la pulak jadi menakutkan?
apasal, adah?

Prince Halilintar said...

prince pun byk dpt undangan kawin ni..mkn kenduri je la hari minggu..adah bile nk bg kad jemputan kat prince lak??hehe

M a W a D D a H said...

macy: eh bukan..fb anak buah yang lain..hehe



asada ryutaro: menakutkan la..ade la..huhu..berat badan memang takut pun kalu naik..tp ni pun memang dh naik...waaa...T_T

sama-sama tahniah..

M a W a D D a H said...

wadud@duad: adah?? lambat lagi nampak gayanya...huhu



asada ryutaro: asada memang..:p

M a W a D D a H said...

padin: hehehe..thanks padin..suka sangat2...:)



asyi@alasyr: hehehe..lambat lagi la asyi..huhu

M a W a D D a H said...

eiela: hehehe..tul jugak tue..:)



syikin: orait..:)

M a W a D D a H said...

echah mashuri: tak nampak bayang2 lagi ni ha echah..:p



qellissa: lissa gemuk takpe sebab dah comel..:)

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: kenyang makan free kan..hehe



omurice: betul gak tu pendapat omu..hehe..diet gak erk..hihi..

M a W a D D a H said...

tehr: huhuhu..nati la adah citer nape ia adalah bulan yg menakutkan..huhu...



prince halilintar: buncit la perut prince nati...haha..adah?? ermm...xtau..xtau...haha

HaNTwO said...

bulan 12 kan bulan orang mengawan hehehehe..

M a W a D D a H said...

hantwo: pandai je pokcik nih...hehehe

Mata Hati said...

ahak...ingatkan cik mawaddah yg nak kahwin tadi?

syarifah radiah ibrahim said...

cik adah bila? hehe~


*yuppie di melaka
;D

Tomato Gurl's Life said...

cik tom pun dh dpt hadiah n sijil dr padin..tp belum smpt buat n3..hehe

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Related Posts with Thumbnails