Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, December 9, 2010

Jom berlari....di bloglarian...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat malam semua...Hari itu aku di tagged oleh echah untuk join blog larian...Siyesly aku tak berapa nak paham sangat bloglarian ni...Takper la join dulu..kekekekeke...Thanks echah sebab sudi tagged adah...hehehe...


Kalau nak tahu lebih lanjut pasal bloglarian, leh la klik banner kat atas tue...

Siap ada slogan ha...Ok im try...hehe...Slogan dia, saya suka blogwalking kerana dapat berkenal-kenalan dengan blogger-blogger lain serta dapat mengetahui isu dan cerita terkini dalam pelbagai jenis blog...Kata orang, macam2 ada...Kira dalam library lah...Kalau nak tahu pasal tu, gi blog tu, kalau nak tahu pasal ni, gi blog nie...hehehe...

Nak tag Asyi, Bie Sabihah dan Warlord...Sila sila la join kalau sudi....Yang lain nak join pun boleh..Sila-sila lah....

Lepas buat entry, submit kat link SINI



p/s: saje isi masa...ngeee

9 comments:

azana said...

lari jgn x lari...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun tak paham sgt Adah.. Byk sgt URL dlm list bloglarian tu.. sampai rambang mata tak tau nak click yg mana satu. :D

wadud@duad said...

nantih wadud suh kak asyi wat eyh..:D

Cikbelog said...

adah,cikbelog pun join. Jom ke senarai 49.hehe

Asyi@asyar said...

wah ada tag... wadud la buat
time kacih adah...

nurayunni said...

mcm best je..

Prince Halilintar said...

jauh ke nak kene lari tuh..nek kete boleh???hahaa:p

NARDtheNERD said...

i tak join sbb tak paham...

huhuhu.

Cik Tom said...

cik tom dah join no 32 ;)

Related Posts with Thumbnails