Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, December 17, 2010

Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Selamat dah nak tengah hari semua....Oleh kerana Cik Tom kata masih ada kosong lagi, aku nak join segmen nie...Harap-harap lah sempat lagi ye Cik Tom...Hehehehe...


Antara syarat-syaratnya ialah:

1) Tak perlu jadi geng tomato a.k.a follower.
  Dah lama dah jadik....Hehehe


2)Tak kira blogger baru atau lama. 
  Orait...

3) Syarat utama kepada blog yang tak pernah direview oleh cik tom. So, pada mana2 blog yang pernah direview selama ni kira automatik tak boleh join. 
 Confirm dan sah Cik Tom belum review blog adah lagi....kekekeke
4) Wajib buat 1 entry bertajuk “Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom”.
 Done...

5) Tampal banner cik tom kat atas dalam entry korang tue
 Done...

6) Sila pilih satu entry yang korang suka dari blog cik tom dan nyatakan sebab apa korang suka. Tak kisah berapa patah perkataan korang nak guna.
Entry yang aku suka dalam blog Cik Tom ialah berkaitan dengan RFC di Kuala Terengganu...Good..Good...Sekurang-kurangnya aku tahu kewujudan RFC di sana...Leh la suruh Cik Tom belanja pas nih...hihihihi...

7) Submit url entry korang ke komen entry ni.
Jap ea...

8) Terhad kepada 30 peryertaan blog je.
Ntah aku ni sempat ker tak...huhuhu... 

Ok dah...Cik Tom!!!!! Sambil tersenyum simpul....Kekekeke...


p/s: buat entry dengan pantas...yeehhaaa... 

6 comments:

Cik Tom said...

noted..dah lebih.tp cik tom terima jugak no 31...tunngu update akan dtg bila cik tom nak buat review tue ye :)

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. nasib baik sempat. hihi :P

✿ CikCimi said...

wah maseh sempat ye.
:)

Hairil Rizal said...

Owh, Adah mesti masuk sbb Cik Tom tu kan antara pengkomen setia kat Santai!

Hehe!

eiela said...

gud luck. selamat direview ek.

Latest Entri :
1) Ayam Pencen Askar Dan Polis
2) Asma Oh Asma

maCy said...

goodluck ;D

Related Posts with Thumbnails