Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, December 7, 2010

Bisnes Kawan-Kawan Part 1: Dress, bag dan lain-lain...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Hari ini adalah hari untuk memperkenalkan korang tentang bisnes kawan-kawan aku...Jom support diorang nie...Aku suka orang yang suka berbisness nie...Aku bile ntah mahu melangkah ke arah gerbang bisnes ini...Bestkan...

First aku nak kenalkan kawan aku, Dee. Menjual barang-barang tuk perempuan muda remaja seperti bag2 yang cun gitu, baju2, dress2 yang cantik...Macam dress orang korea tue...Tema rainbow gitu....

 Jom terjah!!!

Antara koleksi-koleksi yang dia ada...

 Dress-dress yang menarik dan da bomm...

Beg-beg yang menarik gitu...

Nak tahu lebih lanjut, klik SINI...Tapi ok jugak kalau terus pada facebook bisnes dia kat SINI.
Serius memang aku berkenan kat beg-beg yang dia jual dan jugak dress tue...Tapi tu la...Fulus...Fulus...Enggak ada...uhuk....

Harap-harap la tuan empunya bagi free kat aku dress atau beg satu...Kekekeke...



p/s: Akan menyusul Part 2 plak...

11 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

So, Adah.. apa lagi.. bisnes la sekali!

echah mashuri said...

wah2wah..bile sis lak nak buat bisnes online neh..huhuhu...

echah ade tag adah masuk bloglarian.harap sudi ya.:)

Abang Jonni said...

huiyyoooo.... cantiknya..... bukan dress ye... tapi gadis yg pakai tu... mmmmmmm....

Siti said...

wahh siap ade part2 lagi tu..hehe

jiee c0mey said...

ni mesti ader share ngn dee..xp0n mintak simpati dee bagi free sehelai..ngeeee..

wadud@duad said...

okeh2 adah punya pasal wadud support sampai habes.. ngeh3..:D

maCy said...

ehem. kalo beli boleh beli 2 ye ;p

Tomato Gurl's Life said...

wah menarik..dah tue adah beli x??hehe...

DALILA said...

Thanks laling...Mmuahh..

tehr said...

tak apa adah
mula2 ni tolong kawan
nanti esok2 adah pulak buka bisnes

Prince Halilintar said...

bagus lah adah ni tlg kawan2..nanti tlg prince jugak eh..haha

p/s:bile tukar wajah baru blog adah ni??

Related Posts with Thumbnails