Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, December 18, 2010

d'Rainbow Closet Big December Giveaway!!!!

Oh tidak!!! d'Rainbow Closet bagi Giveaway...Hahahaha...Sempena owner nya besday, kita plak kan nak dapat hadiah...Syokkk!!! Syokkk!!! Sepatutnya kita bagi dia hadiah, tapi kita plak dapat hadiah...Dunia dah terbalik kan....Hahahaha...Rileks dalila...Rileks....:p

First thing aku nak ucap "Hepi Becoming Besday" to U...Moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasalah ceria-ceria selalu....Aku takut ko tidur awal, baik aku bagitahu siang2...Hehehe...

Syarat-syarat?? Ahh..Kacang je...Macam kacang peas gitu....Ada 2 kategori...

First kategori untuk yang ada blog...

1) Be a follower of misdalila and d'Rainbow Closet
    Dah lama dah follow...hikhikhik... 


2) Link this blogs in your blog list
    Done, dear....


3) Do an entry of this giveaway...anyway u want it.. with a little bit of d'Rainbow closet shop review.
    Tengah wat entry la ni...Hahaha...Ohhh...About d'Rainbow closet ya...Actually dah review pasal d'Rainbow closet...Klik SINI... 

Tapi aku ada tambahan....


Perempuan memang suka shopping...
Shopping-shopping dengan mak...
Dah lama aku tak shopping...
Shopping kat d'Rainbow Closet ok jugak...

Puas jalan keliling kedai...
Nak cari baju dan beg yang berkenan di hati...
Oh tidak memang nak cari tak pandai...
Ala...Suh je owner d'Rainbow Closet buat pre order nanti...

Usya tengok apa yang ada...
Tak suruh dan tak paksa beli...
Kalau dah berkenan jangan termenung aja...
Apa lagi, jom la beli....

Hehehehe...Actually memang ada yang aku berkenan, tapi.......tettt....(Fulus amat amatlah terhad)...


Kedua, kategori yang tiada blog klik SINI...


Tarikh Tutup: 1st January 2011 (ehem..ehem...my besday) on 11.59pm.


Hadiah dia memang lumayan lah...Dan masyuk...Iaitu beg sandang dan dress...Alamak...Aku berkenan jugak tue...Kalau sesapa yang nak join klik SINI...Manalah tahu korang bertuah jugak....





p/s: Jampi-jampi jugak kat giveaway ni...hehehehe...

9 comments:

DALILA said...

hepi becoming besday too laling :) xoxo

Shaheila Malek said...

First january, gudluck ok... :)

AROL DSHW said...

good luck ! :)

Cik Tom said...

good luck adah!!menang share ek..

maCy said...

noted bday macy 16 jan ;p

E.d.Y said...

good luck

✿ CikCimi said...

gudluck !
:)

Cik Tom said...

adah oh adah...sj drop sini :)

Prince Halilintar said...

prince pon suke shopping..tapi yg window shopping je..hahaha

Related Posts with Thumbnails