Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, December 30, 2010

Semua citer pasal bola, penjaga gol..Mananya pasal penyerang hebat...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yeah...Malaysia menang bola malam tadi...Aku tak terkecuali menontonnya sambil terjerit-jerit kat depan tv dengan anak buah...Excited dan mendebarkan...Bola asyik ada kat gawang gol Malaysia je...Mana tak cuak kan...Hehehe...

Aku tercari-cari gak Julia Perez yang nak pakai coli laser tu..Tapi Luna Maya lak yang muncul...Hahaha...Adehhh..Isu laser? Huh...Yang penting, skill yang harus dimiliki....

Sana sini sinung cerita berkenaan pasal penjaga gol, Khairul Fahmi Che Mat...Siap kenal lagi ha siapa awek dia...Dasyatkan kita korek citer pasal dia...Umur berapa, tinggal kat mana, awek dia siapa...Hehehe...Dah macam selebriti dah..Kalah selebriti di Malaysia...Itu lah penangan dia yang terkenal disebabkan menjadi penjaga gol yang dasyat dengan kecekapannya...Actually, yes...Memang dasyat menangkap bola..."Cekang" lah kata orang...

Tapi penyerang hebat Malaysia tak naik plak...Dapat sumbat gol lagi ha...Shafee Sali...Tapi jarang citer pasal Shafee Sali kan...

Papepun, pemain Malaysia memang hebat-hebat belaka...Tahniah...Tahniah...

Moga kekal menjadi JUARA untuk tahun-tahun yang akan datang...



p/s: Malaysia menang Piala AFF Suzuki 2010...Pemilik kenderaan Suzuki pun nak tambah cuti lebih gak...Xde kaitan...:p

18 comments:

titirara said...

tahu takpe . safee sali yg bagi gol . tapi fahmi tu memang hebat . tangan macam magnet je . tapi tira rase kalau kita menang kat malaysia mesti lagi best kan ^_^

Shaheila Malek said...

Sapee the best lah....

echah mashuri said...

sapee pun best..cuma khairul fahmi tuh cekap ambik bola.jadi org duk nampak fahmi je skrg.mcm fanomena lak..ehhe

Keyyah said...

i adalah pemilik kenderaan suzuki..so ari ni cuti n dok umah saja..hahaha

Hamba Allah said...

haha..tu la kesian pulak dgn yg lain2 tu..sy suka norshahrul bhgn penyerang dan muslim bhgn pertahanan and ofkos fahmi goalkeeper..hehe :)

AngahSayang2314 said...

uittt kembang kuncup la gf fahmi tueeee

maCy said...

takde cite sal ashari! grrrr

Asyi@asyar said...

mantab mesia!! perghhhh

apa yg penting semangat ukuwah antara 2 negara terjalin..

Dhyra said...

betul2 ... anyway i just followed your blog .... follow mine back yea


http://fairytaledhyra.blogspot.com/

p/s - nice blog la !!

Abang Jonni said...

sorang pun tak sebut pasal Rajagobal.... cehhhhh....

Cik Ezy said...

jmpot amek award..

http://lemonribena.blogspot.com/2010/12/dapat-award-suke-tak-suke-tak.html

E.d.Y said...

alhamdulillah...malaysia menang..harap2 la prestasi harimau muda akan terus meningkat...

syarifah radiah ibrahim said...

tengok kat news feed tetiba ramai je yang like fan page khairul fahmi tu
alahai~

Hairil Rizal said...

Eh, ada la citer psl dia...siap ada interview lagi mlm ni :)

Prince Halilintar said...

kite kene support team malaysia tak kire menang atau kalah..hehe=)

optionshift3 said...

aku pon cari gak kot-kot cameraman cari "shot" JULIA PEREZ dok tengah laser pemain Malaysia...tue semua publisiti murahan jer...kita jer dok sanjung artis INdon...

ASaDa RyutaRo said...

ape lak cekang??? cekap lah...

lalalala~

ASaDa RyutaRo said...

ke mana adah ni pegi??

orang dah tahun baru 2011 sekarang ni..

Related Posts with Thumbnails