Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, December 17, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ritu jalan-jalan dari satu blog ke satu blog (actually dah jarang blogwalking, hanya jadi silent reader sekarang nie), aku terjumpa la blog Edy ni buat pasal Giveaway...Aku nak join walaupun takde orang tag...Hehehe...Akan dapat 1 ole-ole daripada 30 ole-ole..Kalau bertuah la kan...Hehehe...Edy ni terbang ke 3 buah negara...Manalah tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah aku dapat ole-ole satu...Hikhikhik...



Syarat-syarat dia senang je...Klik SINI  atau banner kat atas...

Dan aku nak tag Asyi@Wadud, Asada Ryutaro, Cik Tom, Sabihah dan Mish...

Suka2 hati aku je nak tag...Hahahaha....Harap2 sudi join...Sempat lagi nak join...Tarikh tutup pada

1.59PM pada 19/12/2010.

Sempat lagi....Hehehehe... Jampi jampi sket...Fuhhh...Fuhhhh...Hahaha....

9 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

sarah shafie said...

fuhhh..aku jmpi sekali..

Asyi@asyar said...

camat pagi adah!!!
gud luck ea moga adah berjaya...
ermm nnt wadud join :d

Keyyah said...

hohoho...moga2 dpt..boley share

Cik Tom said...

tenkiu tag cik tom...

adah..psl blog review tue ade kosong lg 8..jom2 join!

butterflyana said...

Good Luck! ;)

ASaDa RyutaRo said...

hehe.. klu adah menang, bg kat asada je ;)

ASaDa RyutaRo said...

tenkiu meng-tag asada.. ;P

Shaheila Malek said...

Gudlucky... :)

Related Posts with Thumbnails