Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, December 28, 2010

Undi...Undi...Undi...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari tu dengan ikhlasnya aku telah men'join'kan diri dalam "Pencarian 10 Header Tercantik" kat http://www.2dayblogger.com....Saje nak join untuk memeriahkan suasana majlis...Hehehe...Takde la dapat hadiah mana pun, just untuk suka suki...

Pasal undi mengundi ni, aku baru perasan dari blog Padin dan emel daripada author...Aku hampir-hampir lupa...Bukan apa, sekarang ni memang jarang giler2 bukak blog...Gi kat blog orang pun hanya menjadi silent reader je...Tak sempat mane nak mengomen...Maaf lah, kalau de blogger yang terasa hati...Mane boleh ade depan pc 24 jam...Gilo ko apo...Tidur tu pun penting gak...Aktiviti lain pun ada...Tak mo la ade yang emo2...Tak syok, ok..Cool sudah...Peace...:)

Ok2...Kalau ada yang rasa HEADER aku boleh dikategorikan HEADER TERCANTIK, gi lah vote aku kat SINI...Tak paksa...Just for fun...Boleh vote pun sampai 30 December ni jer...Selain tu, korang leh la berkenalan ngan owner blog tu dan peserta contest yang lain...:)



p/s: Terperasan balik masa Asada Ryutaro tanya kat shoutbox "adah tercalon dalam pencarian header tercantik??"...Hehehehe...

p/s: Aku vote gak mane2 yang berkenan di hati....lalalala...

10 comments:

MR. MIND said...

dtg dr blog 2days nak ushar header

Asyi@asyar said...

gud luck adah!!!
amen insyaALLAH.. huhu asyi dah undi adah ngeee..

Cik Ezy said...

gud luck dear..
header awk mmg santai..
=)

syarifah radiah ibrahim said...

gud luck adah!
;)

AngahSayang2314 said...

good luck addah..

alam tak singgah sinii rindu ngan adah

Prince Halilintar said...

semoga berjaya dengan header adah tu nanti..hehe =)

titirara said...

Goodluck sis ^__^

maCy said...

ganbatte sis sayang ;D

Cikbelog said...

gud luck adah :)

E.d.Y said...

good luck k..:)

Related Posts with Thumbnails