Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, December 18, 2010

Dah tak sayang air mata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hakhakhak...Aku dah tak sayang dah air mata...Bukan 'air mata air' (pakwe), ok...Hehehehe...

Air mata tumpah dengan sendiri...
Aku tak suruh pun dia tumpah...
Tetiba tumpah...
Tumpah la kat mana pun...
Tepi longkang...
Atas bangku...
Atas motor...
Dalam bilik air...
Depan orang...
Dalam mimpi....
(Semalam mimpi makan kuih keria...tapi semalam puasa...kenyang kejap...kekeke...)

Ini lah nasib...
Hahahaha...
Sekejap tumpah sekejap gelak...
Ini lah hidupku...
Hidup yang tak stabil...
Tidak boleh berfikir dengan waras...
Hidup yang tiada keputusan...


But i wants to be a champion...hukhukhuk...

Opppsss..Jap...Jap...Itu kisah semalam...Kisah tragis... Mahu berfikir dengan waras kembali....Hope adalah keputusan yang baik dan bersinar-sinar lepas nie....Masih menunggu keajaiban berlaku...Huhh...Nak menunggu keajaiban...Buat apa nak menunggu keajaiban kalau tiada tindakan...

Yang penting tindakan, semangat dan juga kekuatan yang perlu ada....kan..kan....



p/s: Jangan lupa jenguk adah dan teman serumah di no 106 di bloglarian dan say hi serta say cheese...Moga hubungan teman serumah lebih erat dan ceria-ceria selalu...Peace...

9 comments:

Mknace said...

:):):)
terbaeeekkk!!!

Ikah said...

pehal mawaddah asik sedih2 jekk...ceria2 baru bahagia taw:D

Asyi@asyar said...

gud adah.. kita kena bersemangat kan!!!

suke ngn mutiara kata tuh... tindakan, semangat dan kekuatan!!!

Raji berkata said...

hahahaha
jgn kasi air mata tu tumpah merata2 ;D

ok2 inshaAllah ak cuba visit ;P

Keyyah said...

chaiyok..chaiyok!!!

Shaheila Malek said...

adah telah ditag :)

Cik Tom said...

jgn sedih2 ye adah..

echah mashuri said...

ala..adah kan kuat.:)

little_teddy said...

meh beruang heppi kan adah.CHakkk!!!kuci kuci kuci!geletekkk!!!heheheh...Jangan sedih2...g tesco carik beruang satu yang boleh buat blog mcm aku.Hehehehe

Related Posts with Thumbnails