Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, December 6, 2010

Lemau dan Lesu...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Nape lah sejak kebelakangan ini aku rasa cukup lemau je...Lemau, lembik serta lesu...Macam-macam bermain di benak fikiranku...Kadang-kadang macam dah tak boleh berfikir dah...Mahu pasrah saje lah...Mungkin ini ketentuan-Nya...Kita hanya mampu merancang...Hanya tuhan yang menentukan...

Baru terperasan tadi yang Cik Tom tanya busy kah aku sebab tak update?? huhuhu..Mungkin bukan Cik Tom saje yang tanya, pasti ada lagi yang tertanya-tanya...Errmmm..Takde la busy sangat, cuma kadang-kadang, bila nak taip satu-satu entry tu, tetiba idea tu hilang begitu saje...Hilang di buai angin lalu...Dan terus delete je entry tu...Adakah petanda aku dah makin tua...Adakah petanda aku dah tak waras....Ahhh...

Terperasan gak yang Radix Fried Chicken (RFC) dah dibuka di Kuala Terengganu...Baca entry di blog Cik Tom kat SINI...Pasni, leh la serbu...hehehe...Nak suh adik aku belanja....Hahahahaha...Mitak2 la dia baca blog aku nie...Kekekeke...(Tadi lemau dan lesu, ni tetiba lak hepi...Pape je lah...:p)

Oh, ya...Hari Ahad baru-baru ni aku pergi kenduri kawin member Keyyah di Telok Mas...Kat SINI entry tu...Seronok tengok orang kawin...Hepi dan ceria2 je...Best kan kawen...Ngeee....Tapi ada satu peristiwa yang hampir2 nak malu...Tersilap pergi umah...Kenduri belah kiri, tapi terpergi belah kanan lak...Sib baik ade yang perasan..Kalau tak, hadiah tue tersalah jatuh kat tangan orang lain...Hahahaha...Opppsss...Minggu ni seriusly, ramai giler member kawen...Poning eden nak poie tompek yang mano satu...Adoyai...:p

Pada yang baru je kawen tu...Moga berbahagia selalu hingga ke anak cucu...Moga layari bahtera rumahtangga dengan penuh keberkatan dan dengan kasih sayang yang berpanjangan...Amin....



p/s: Esok 1 Muharram...Jom kita meraikannya dengan gembira dan penuh keberkatan...

8 comments:

Asyi@asyar said...

as salam adah... mizzz u
hurm mcm2 kita pk kan??? kdg perasaan nieh cm nk mrh org jerk.. hadoi.. syaitan dk hasut..
asyi harap kita semua berada lam lindungan ALLAH...

Prince Halilintar said...

jgn lupe bace doa akhir n awal tahun..dan semoga kite mencari keredhaanNya

maCy said...

melaka pn ada kn? tp xsmpi ag. uhh

sis! rindu :D

Abang Jonni said...

Adah... salam maal hijrah......

jgn lemau2.... bawak2 bertenang ye..... huhu...

tehr said...

baru je balik dari perak, kenduri member kawin
punya la jauh
hehehe

ASaDa RyutaRo said...

kepada yang baru nak kawen ea.. bukan utk yang baru kawen. hihi ;P

dah adah pow adik.. asada pow adah la mintak belanja makan kat RFC.. lalala~

Hairil Rizal said...

Itu bukan tanda dah tua..itu hilang fokus je.

Hilang fokus hanya sbb ada perkara yg melarikan fokus tu. Hilangkan penyebab hilang fokus dan fokus akan datang semula. InsyaAllah!

(Senang aje aku cakap kan? Buatnya senang ke idak?)

Tomato Gurl's Life said...

wah sori lambat terjah plk...tenkiu bg backlink nama cik tom tue..hehe...semalam cik tom dah makan rfc tue...sok insyaAllah cik tom publish mengenai komen pasal rfc...hehehe :)

Related Posts with Thumbnails