Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, January 2, 2011

Bye bye 2010...Hai hai 2011....Semua orang gembira aku dah tua...:p...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Tahun 2010 dah meninggalkan kita...2011 lak muncul...Arrgghh...Sekejapnya masa berlalu...Rasa diri ni dah agak tua...Oh tidak!!!...

Azam dan impian untuk 2010 memang tak tercapai...Huhh..Nak memasang azam 2011??...Uhh..Amatlah menakutkan...Agak-agaknya lah..Kena memasang azam yang lain kot...Huhuhu...Azam nak mengumpul duit yang banyak la plak...Ok dan syok tak azam aku...:p

Dengan muncul tahun baru 01-01-2011, menunjukkan yang aku memang dah tua...Ye la...Hari tua aka hari lahirnya aku...Bunga api yang meriah memercik ke udara melambangkan semua negara bergembirakan dengan kedatangan tahun baru...Dan kedatangan aku dalam dunia nih...Chewaaahh...Hahaha

Terima kasih pada mereka yang bagi ucapan "Selamat Hari Lahir" kat aku...Tak kisah lah melalui sms ke, call ke, facebook ke, ucap depan2 ke...Aku memang sangat2 hargai dan sungguh terharu...Sob..sob...Kesat hingus...hehehe

Dan tak juga pada penganjur giveaway d'rainbow closet yang pemurah dan baik hati sebab menyatakan yang aku menang Giveaway tu...Best..Best...Macam dapat hadiah besday plak....:) Syoknya...Yaahhooo...Thanks penganjur...Haaa..Baju-baju kat penganjur ni jual cantik-cantik tau korang...:)

 Bestnya kalau dapat berjambak jambak bunga...Demand...Hahaha...

Korang punya azam mesti syokkan..moga korang nya azam tercapai tahun ni...Aku jua...Aminnn...:)



p/s: Petang tadi baru sampai di Melaka....Alhamdulillah...:)

15 comments:

ASaDa RyutaRo said...

happy belated birthday adah.. err.. bila birthday adah???

Abang Jonni said...

jom nyanyi....


Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Mawaddah Muhammad....
Allah selamatkan kamu....


yeahhhhhhh......

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: kan dah cakap kat atas tue..aiiissshh...xperasan lak die..



abang jonni: oh sungguh terharu..thanks nyanyi tuk adah...:) yeahh...

echah mashuri said...

sis..i love u.ehhe..tetiba.:)
hepi bday yaaa.:))

little_teddy said...

Dengan ini beta mengistikharkan bahawa tarikh penambahan usia Cik Adah adalah jatuh pada 1.1.2011 bersamaan hari sabtu.Heheheh.Merepek dah aku nie...
Selamat hari jadi terlambat (hapy belated bezday)ye.Sorrylaa aku bz sket...banyak show la.HAHAHA (teddy bear yang glemer katakan)
May Allah bless u always and dapat jodoh yang soleh.Hehehehe

M a W a D D a H said...

echah mashuri: love u too...:) thanks dear ku echah..:)



litte_teddy: hikhikhik...thanks kerana mengisytiharkan..padahal dah belated dah..belated satu hari..ari ni baru sempat nak update..kehkehkeh...amiinn tuk ayat last teddy...hihi..ye la..teddy kan glamer..sbb tue femes..

XIX Dragunov said...

azam kumpul duit? syok

azam nak belanje lagi syok~hahaa~

ASaDa RyutaRo said...

owh... 1 januari ea?? lalalala~

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Prince Halilintar said...

owh befday adah ker..hepi befday ye adah..semoga azam tahun ni tercapai ye..hehe=)

tehr said...

selamat tahun baru
selamat hari lahir
berbahagia selalu
hinggalah ke akhir

maCy said...

ngek la asada. sis.. macy ilang ur no... lme da.. fon rosak~

E.d.Y said...

happy new year n happy birthday...best..satu dunia sambut birthday...huhu

Hairil Rizal said...

Peh...1 jan besday?
Best! Best!

Hepi belated besday ya Adah!

Azam? Warlord pun takde azam baru. Yg lama recycle lagi sbb azamnya semua jangka panjang. Yg pendek pendek tu akan datang secara auto gitu.

Tak faham?

Takpe...tak masuk exam.
Haha!

Miss Yaty said...

selamat tahun baru dan selamat hari lahir :)

Related Posts with Thumbnails