Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, January 21, 2011

Bengkek dan geram: Bontot kena cium...

Aiishhh...Sikit geram tadi...Elok-elok aku duk diam-diam, gi cium lak bontot tue....Aisshh..Dah la main blah jer lepas tu sambil buat muka tak bersalah...Tampar kang sedas...Ganas...Ganas nih....Nak jadi incredible hulk...Yahhhhh...

Aipp...Aiippppp...Bontot motorsikal ok...:p..Geram weh, lepas langgar belakang motor aku tue, terus blah camtu jer..Mula-mulanya takde la perasan..Tapi aku rase macam lain jer motor ni terus berhenti jap kat tepi jalan...

Rasa macam nak kejar jer motor tue...Sebab ada serpih sikit kat plat tu dan nombor 4 dah jatuh...Bila fikir balik...Astargfirullah azim..Aku bukan minah rempit...Ahhh...Wak derk jer la walaupun hati ada membara sikit...

Takder la..Sekurang2nya berhenti la cakap, "Kak, maaf erk, saya terlanggar belakang motor, ada rosak"...kan bersopan santun serta berakhlak mulia camtue...Maaf tu susah sangat ker...Huurrrmmm...Bak kata iklan..."Bukan bayar pun kalau minta maaf"...Susah sangat ker nak minta maaf??

Actually aku ingat nombor plat motor dia, tapi malas lah aku...Biarlah...Nak kejar pun dah jauh...Malas nak keruhkan keadaan...Chewaahh, baik plak aku...huhu...

Ni kes lain...Teringat ritu, kawan aku cerita yang kereta dia pun pernah kena langgar kat belakang..Maybe sebab tak sempat nak brek kot...Apa lagi, kawan aku dengan brutalnya pergi kejar kereta tue...Siap report polis lagi ha...Hebat tak kawan aku...Tetiba rasa aku tak cukup hebat sebab tak gi kejar motor tue...Kang takut Keyyah kat belakang kecut perut lak kang....Nggeeee...


p/s: Susah sangat ker nak lafazkan MAAF???

15 comments:

kiwi said...

kesiannye..huhu dear..sbr k..laki ke pmpuan yg lggr 2??

Abang Jonni said...

huhuhu... tak pe ah... janji tak jadi apa2...

skrg montot motor jadi togel la tu...

Prince Halilintar said...

ish3x..sungguh xbersopan langsung dak tu eh..slmt adah xde ape2..rasenya dia takot kat adah kot..hehe

Keyyah said...

dengar adah bengang2 td pun keyyah dah kecut pewut, ini kan pulak adah nk g kejar motor 2..owh xrela...

maCy said...

ta pat la na meronggeng. hee

ASaDa RyutaRo said...

oke lagi dia tak sondol terus bagi terbang. nasib baik tak jatuh.. kira bersopan jugak la tu, langgar tak kasi jatuh. hehe ;P

ASaDa RyutaRo said...

kalau dia takat nak ucap maaf, tapi maaf di bibir cuma, buat apa.. baik simpan saja kata2 itu..

Hairil Rizal said...

Tindakan bijak utk tidak mengejar Cik Adah.

Kita tak tau manusia jenis apa yg kita hadapi tu sampailah kita dah confront diorang. Kalau jenis manusia jin, kan malang bertepek tepek tu namanya...

Hehe!

Afiq Bukhari said...

hehe kereta afiq pun pernah kena cium gak..abeh kemek..terus claim kat orang tuh :D

Bob Merley said...

awak publish je no plate motor dia beserta jenis motor dan color. kasi satu malaya tau :)

Abu Luqman said...

hehe.bontot kete tak pe..jangan ..lain plk..hehe..lawak je

Abu Luqman said...

hehe.bontot kete tak pe..jangan ..lain plk..hehe..lawak je

matdin said...

kejo adah kejo adah kekekeke...

jemput sini yer

blog Matdin

areripe said...

bahaya la laggar belakang, kita bukan sedaq masa dia langgaq, silap2 kita boleh terhumban ke tengah jalan..
syukur awak tak jadi apa2.

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!

si para para said...

biasa la tu..
cabaran di jalan raya..hehe kena cekal

Related Posts with Thumbnails