Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, January 16, 2011

Giler Lama Berlari (Run)....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Wahhh...Dan akhirnya....

Keluar jugak graph simulate benda alah nie....Giler lama run Matlab nie...3 hari run Matlab simulation nie, baru kuar graph....Ni belum combine lagi ngan physical punya part....

Oh tidakkk!!!

Dapat ker tak aku buat nie....hurrrmmm....

Mood cepat berubah...Sekejap rasa boleh buat sekejap rasa tidak boleh...Banyak lagi yang belum settle....Waaaaaaaa...Mahu menangis....

Tak pasti kekuatan diri berada di tahap mana....huhu...Bosan pun ada mengadap menda nie....Kekuatan....Datang lah di kau!!! Macam panggil ultraman taro la plak...Adeehhhh...(Sambil mengetuk ngetuk dahi...)

Progress report belum buat lagi nih...Oh...Supervisor ku...Sabar ye...Hehehehe....



p/s: Banyak betul discuss ngan Andito...tetiba rasa kena lebih struggle....huhu...
p/s: Semalam mood mengcrochet booties....In progress....adeeehhh...Yang ni, laju je adah....

14 comments:

Abang Jonni said...

ultraman taro takde ... dia gi dangdut... huhu..


chaiyokk.....

sukahaha said...

lajunya adah lari dengan matlab.. laju lagi adah.. iyahh!!!! laju lagi kekeke...

jemput sini yer
blog Matdin

M a W a D D a H said...

abang jonni: ultraman taro pandai gi dangdut gak ker...

hahahaha....



sukahaha: iyaahhh...hahaha...ok2..dah semput...:p

CIK TOM said...

ultraman taro xde..cik tom ade...hehehe...chaiyox3 adah!!

M a W a D D a H said...

cik tom: yeay..cik tom ade...suke..suke...:)

little_teddy said...

adah..ko buat work programme ke running menda tuh..huhuhuh..Mesti mcm nak meletop komputer ko kan.hahaha

adah oh adah..Aku nak tolong promot tuan aku nye biznes...dia wat choc n batik.Ni link dia..
www.batikwarnakreatif.blogspot.com.
klau ko yang nak order pun bolehhh..heheheh.

ok adah oh ada.

Prince Halilintar said...

dun give up ada..laju lagi lari tue..haha..klu letih minum 100plus dulu..:=)

E.d.Y said...

pergghh...lama tu run sampai 3 hari

maCy said...

mengcroochet tu ape? macy penin na eja. keke

Shaheila Malek said...

uhu..apa ke semua tu???

AngahSayang2314 said...

wahhh laju kau lari yer addah ada macam watson nyambek tak?? hehehe

M a W a D D a H said...

little_teddy: sikit jer lagi nak meletup tu teddy...hehe...

wahh..bagus la tuan teddy...rajin...adah support dari belakang...:)



prince halilitar: never give up..Hope berpanjangan selalu..huhu

M a W a D D a H said...

edy: tau, xpe...huhu



macy: susah nak sebut, sebut mengait jer...hihi

M a W a D D a H said...

shaheila: tak yah paham la...hehe..



angahsayang: mesti lah adah yang kalah...hihi

Related Posts with Thumbnails