Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, November 6, 2010

Detik2 pertemuan dengan si dia....

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Hahahahaa...Rasa nak gelak jap baca komen-komen membina kat SINI...Aissshhh..Semua tertanya2 aku keluar ngan sapa la yang special sangat tue...Hahahaha...Eh, mesti la special kan...Lalalala....

Detik2 pertemuan dengan si dia...Chewaahh..Ahakss...Ok, dengar citer dulu macam mana leh kuar dengan si dia...Semalam, yer la Deepavali Day, aku dengan semangatnya pergi ke lab...Yer la kan...Banyak keja lagi tak settle...So aku pergi la ke lab dengan girangnya...Sempat lagi tu beli sarapan...Sebenarnya nak mencari nasi lemak, tapi nasi lemak dah habis....(Hari ni cari pun dah habis, tak sempat....Sedey...T_T)...

Sampai di lab, lepas sarapan, dengan semangatnya aku wat keja...Tapi...Tak leh duduk lama kat lab...Sejuk giler tahap babun...hahaha...Kalau sejuk tahap cipan, leh lagi...ahakss...Dengan sejuk yang melampau tu, aku balik la umah dengan frustnya...Tak tahan beb....

Sampai umah, bukak pc, tengok ada la budak tu tengah online...Sibuk tulis kat status dia "Nak balik umah"...Rindu umah la katakan...Apa lagi...BUZZ la...dan bercit chat la...Ahakss...

So, sama2 boring, kitorang amek kata putus untuk berjumpa....Sekejap je janji, terus keluar...Kul 11 pm lebey berchat, kul 12 lebey terus aku kuar naik motor....Tu pun nasib baik aku ada rasa berani nak bawak motor ke DP...Bukan apa, musim2 cuti ni pasti banyak kereta berpusu-pusu masuk Melaka...Bukan apa beb...Aku penakut sebenarnya...Ahakss...Lagipun kira jauh la jugak dari tempat aku ke DP...Dalam 35 minit gitu..Kalau bawak keta, pasti hampir sejam...Almaklum lah..Jem...

Pasti korang ingat aku keluar ngan lelaki kan...hahahaha..Korang nie....hehehe...Ni ha, si dia yang spesel sangat tue...hehehe

Eh...Eh...Tutup-tutup muka plak...hahahaha

Ok...Bukan lelaki ok...Dia adalah perempuan yang sungguh ayu gitu...hehehe...Dia seorang blogger gak...Memang sangat famous di alam maya ni...hehehe...Macy....Aku, Kau dan Mereka owner...:)

Agak2nya lah...Dia bercita-cita nak jadi polis kot...Hahaha...Jangan marah ea Macy....;)

Si Macy sedang menunggu si teruna...;)

Sempoi orangnya...Senang nak ajak jalan2 lagi pasni....hehehe...Sebab Macy belanja orang tau...Belanja t-shirt 1...Seronok...;) Thanks Macy....Agak2nya..Bila la nak jumpa Macy...mana lah tahu dapat kasut ker, cardigan ker...lalalala...;)

Dengan Macy yang tersenyum simpul....;)

Sekejap je berjanji terus berjumpa...Maaf, kitorang tak make-up...Kalau make-up, mesti lagi cute kan kita berdua Macy....hehehehe...

Separuh hari jalan-jalan sambil borak2 dan sambil cuci-cuci mata walaupun mata kitorang sedikit rabun....hahaha...Sedikit je pun...Nati jumpa, leh wat aktiviti lain plak...Lalalala...



p/s: Seronok jalan2 dengan kamu, Macy...;)

30 comments:

Syafrizal said...

ooo itu ke macy
ingatkan siapa hehe

NARDtheNERD said...

bila nak keluar dgn i pulakss.
hehe.
:))

M a W a D D a H said...

syafrizal: ingatkan sape....hehe



nard: anytime...chewah...hehe

maCy said...

hik2.. lalalala~ ;p

M a W a D D a H said...

macy: ooo..gelak2 ea...:p

ASaDa RyutaRo said...

hoOo.. dah jumpa dan berkasih sayang yer. maCy.. nak t-shirt jugak! hahahaha..

qellissa said...

Adah jomlah kuar dgn i pulak..ngeee..
Psstt, x makeup ponn da cun ape muka u oll..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: berkasih sayang itu syok asada...lalala
ngengade nak jugak...:p



qellissa: jomm...qellissa belanja makan...yeay...hehehe

Encik Gorilla said...

keh keh keh.... boleh buat filem nih.... plot yang sungguh menarik...

wadud@duad said...

ler ingat pak arab.. hehehehee...
lawak arr adah.. :D
wadud x kenal pon macy?
huhuhu

M a W a D D a H said...

encik gorilla: adah boleh kan jadi director...hehe



wadud@duad: xder maknanya pak arab...hehe...
kalau nak kenal, jangan malu dan segan terjah di blog dia...:)

Hairil Rizal said...

Hmmm...Macy..pengomen tegar gak kat blog Adah ni.. skang tgh berlumba lari dgn dia la dlm mengejar title no.2 pengomen sengal! Hahaha!

Bila la agaknya Warlord dpt spend time dgn rakan blogger plak? Hmmm...

M a W a D D a H said...

hairil rizal: hahahaha...ak ah la...tak perasan...warlord sikit jer lagi nak memintas macy...ada peluang tue...gud luck...yang komen2 ni memang sengal dan baik hati...hihi..

bila tue...yang pasti, kalu warlord nak turun melaka, boleh la...yang pasti..warlord kena belanja makan best2...hahaha...

maCy said...

baru perasan adah ada cakap macy blogger femes. isk2 tak kuasa i tau rakan2 seperjuangan semua dah collpase tengah jalan so macy pn ta semangat suda~ huhu

maCy said...

n ha.. sori sis macy study ni cri bhn sat on9.. free2 ti kte chat ag orait ;D

iqbalsyarie said...

haha...memang istimewa :0

Semoga persahabatan kalian makin erat :)

Post-post menarik.
Allah wujud ke?

Allah Sangat Baik. Setuju?

mario said...

ooo...blogger melaka...

syarifah radiah ibrahim said...

kamu stay kat mana?
syarifah orang melaka jugak
hee
:D

M a W a D D a H said...

macy: ala macy...rileks ar...cool bebeh...jom bersemangat kembali ok...:) yeah..yeahhh...
gud luck exam yer macy...:)



iqbalsyarie: hehe...istimewa sangat..ahakss

M a W a D D a H said...

mario: yerp...hehe..sementara berada di melaka ni...so namanya blogger melaka...hehe



syarifah radiah ibrahim: saya di durian tunggal..hehe...kamu??

syarifah radiah ibrahim said...

saya di jasin
tapi sekarang di penang
hehe

bulatkocik said...

biler plak kita bdua nk kuar sama2..bulat nak bawak cikadah mkn byk2..ader beran..kikiki

tapi..cikadah kena bayar stgh lar kan..huhu

Tomato Gurl's Life said...

oh jupa macy upenye..hihi

wachak said...

ooo itu maCy erk. selalu dapat tengok maCy punya mata sebelah jerk ... he33

maCy said...

komen mario same je ngn kt blog macy. haha

Affan Ruslan said...

Salam.
DP tu apa ek?
Aku org Melaka pun tak jalan2 sgt kat Melaka. hehe. biasalah tu.

M a W a D D a H said...

syarifah radiah ibrahim: ohh..jauhnya kamu di penang...bile balik melaka, leh la...hehe



bulatkocik: kalu bulatkocik nak belanja makan, itu yang syok tue...hahaha...yang pasti bulatkocik belanja...xmo setengah2...hehe

M a W a D D a H said...

cik tom: hehehehe...:)



wachak: hehehe...sekarang bukan mata sebelah lagi...:p

M a W a D D a H said...

macy: mario memang macam tue...:p



affan ruslan: wslm..DP itu adalah Dataran Pahlawan...hehe..biasa lah tue..hihi

Cik Jari said...

hahaha..jumpe la mario...mrio duk melaka...tak caya? g google ip address rio....hehehe

Related Posts with Thumbnails