Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, November 17, 2010

Peristiwa di hari raya korban...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Allahuakbar allahuakbar allahuakbar....Lailahilallahhuwallahuakbar....Allahuakbar walillahilham....
Aku tersedar...Ohh...Dah pukul 6 pagi...Aku mengeliat manja...Sejuknya.... Sekarang ni memang musim hujan plus plus plus sejuk giler...Bukan setakat pagi2 je sejuk...Kadang2 sekarang ni petang2 pun sejuk gak....Musim hujan sekarang...Asyik rasa nak berhibernasi jer kat rumah...Adakah itu satu alasan? hehe...

Pas mandi sunat hari raya....Sembahyang subuh....Gosok baju...Pakai baju raya...Kitorang bergegas ke masjid untuk menunaikan solat sunat hari raya korban....Opss...Sebelum tu tolong2 keyyah masak di dapur...Masak nasi himpit ngan sate...Sedap tu....:)

Memang agak awal la kitorang sampai di masjid tu...Tapi bila masuk masjid, orang dah ramai...Kiranya lagi ramailah orang datang awal dari kami...Ingatkan kitorang lah orang yang paling awal...Hehehe...

Habis bagi salam terakhir after solat...Rasa nak terkencing plak...Bergegas aku keluar dari masjid tu nak cari toilet....Keluar2...Rasa terkejut sebab ada saf lelaki kat belakang...Diorang tak muat masjid belah lelaki...Adehh..Malu...Malu...Dah la buat muka nak terkencing...Tak sempat nak buat muka control ayu...Malu2...isskkhhh...Tapi...Fuh...Sib baik takde mamat hensem kat situ...Sempat lagi....Hahahaha...

Balik2 umah, sempat lagi berposing2...hehehe...Posing kat umah jer la...Tapi tak snap pun masakan yang best tu...Nanti ada orang terliur plak..hihihi...

 Jom teropong awek2...hihi

Pastu...Pastu.....

Terbungkam tidur...Hujan2 ni memang syok tidur...Berada di perantauan ni tak tahu nak beraya di mana....Adeehh...



p/s: Thanks pada mereka yang bagi dan akan bagi daging korban...Suka-suka...:) Pasni, menari nari lah daging korban dalam perut ku...hehehe

10 comments:

Hairil Rizal said...

Tahniah Adah kerna berjaya menjejakkan kaki ke masjid utk solat sunat hari raya qurban!

Tapi bab nak terkencing tu ada potong stim sket laaa.. Hehehe!

maCy said...

hmboih bunyi perantauan tu xleh tahan. ki3

isk2 ilang ayu ;p

Keyyah said...

menari-nari erk dgg tu..hihi

Syikin said...

insyaALLAH ptg nie aku g anta daging kat umah korang yerk..lauk raya dh hbs..

2 la aku suh dtg umah aku xmo..kalo x leh beraya umah aku..

Prince Halilintar said...

wah..bestnya ade dpt byk dgg korban..adah hantar kat prince sket la..nasi himpit n sate sekali taw..hehe

M a W a D D a H said...

hairil rizal: thankss...
ahakss..leh gak erk potong stim...sorry warlord..kekekeke...



macy: perantau la ni macy...hihi...ak ah la macy..ilang ayu...waaaa

M a W a D D a H said...

keyyah: menari nari sambil melompat2...hahaha



syikin: yeay..yeay...syikin nak datang hantar daging...yahooo..(gemuk aku pasnih)...
bukan tak nak datang kin...tapi...

M a W a D D a H said...

prince halilintar: hehehe..prince datang la amek sini..lambat2, habis...hihi

ASaDa RyutaRo said...

ceyyyy.. nak jugak merasa perantauan yer. hhihi.. selamat hari raya aidiladha adah.. *belated*

ASaDa RyutaRo said...

banyak mana la daging korban yang adah dapat? leh tahan untuk stok seminggu?

Related Posts with Thumbnails