Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, June 7, 2010

Ramai orang rindu...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Salam pagi semua..Moga harimu penuh ceria dan lebih baik dari semalam... :)... Hari ini baru sempat wat entry...Errr..Selalu kan mesti ada kan update blog, tapi 2 hari cam tak update blog...Ada sebab-sebab kenapa aku tak update blog...Perlu bagitau ke? hihihi...

Sebelum tu nak gtau, bile aku tak update blog ni ramai lak yang rindu...Hahaha...Ye ke..Perasan glamer lak aku ni...Hihihi...Antaranya ialah....Teeettttt...Si dia, si pulan bin pulan, si fulin binti kulin, si comel, si hensem, jejaka, teruna, anak dara, mak orang,....Errr semua adalah....Aku pun rindu kat korang gak...hehehe...

Actually hari sabtu ritu aku fly ke Shah Alam...Shhuuuu...Akak aku mesej dari Kluang...
"Nak ikut tak g Uitm Puncak Alam, nak g hantar laptop angah ni"...
Aku membalas " Err, tak jadi la, kije banyak ni"...
"Ok, kalau nak g, mesej lagi tau"....

Dan aku mula berfikir...Errmmm...Nak g lar..Lagipun lama aku tak kuar jalan-jalan makan angin ni...Duk kat sini pun bukan keluar sangat pun...Takde yang nak ajak kuar...Dan lagi satu aku lama tak tengok anak buah aku, Nor Afiq Attauallah nama dia...Betul ker tak aku eja...Dah boleh meniarap pun dia...Dan sangat la comel....

Jenjalan sana, g Uitm Puncak Alam yang jauh nun di sana, g JJ Bukit Tinggi, dan part paling best ialah g makan sate kajang...hehehe..lalalala...Lama betul tak makan sate kajang...Tapi tak g kajang, sebab kitorang semua tak tau jalan...hehehe...Makan-makan kat bangunan PKNS kat Shah Alam tu je...Mesti pelik kan, apa yang best sate kajang tu...Hehe...Mungkin sate tu di perap dengan rempah-rempah yang best...

Sate yang sedap...Daging...Ayam..Perut...Rusa, arnab, unta lum makan lagi..hukhukhuk...


Kuah yang sedap gak...Amek kat pak cik google...Tak sempat nak snap sebab dah teruja...lalalala...

Ntah kenapa aku memang suka makan sate kajang ni...Walaupun baru je makan semalam...Rasa nak pergi lagi la nanti...Hehehe...Melantak sate kajang dengan 'ABC Teringin"...Nama nya ABC ni gempak, tapi tak gempak sangat pun...ABC yang kat tepi jalan lagi best kot...Hehehe...

Snap-snap picture ngan anak buah dan dengan yang lain..Tapi semua kamera orang lain...Aku takde kamera ataupun henset yang canggih...So, xde la gambar-gambar best yang nak diletakkan kat sini....Lain kali la k, kalu ada...hehehehe...


p/s: Teringin nak pergi lagi makan sate kajang...Sapa nak ajak adah makan sate kajang, plizzz...Buzz me ok...hehehe...

27 comments:

Skype Crew said...

wah..bestnyer klu dpt mkn sate kajang. skype xpenah lg mkn sate kajang...adah blanja skype bley?hu3...

Shamrin Mat Janih said...

Wah bestnya makan satay....

sarah shafie said...

hahaha..tq adah.krn mu, aku pun ley merasa jgk..hehe

~fisha~ said...

terliur tengok satay, so i follow u~ :p

cheximm said...

nak sate kajang!!
nak! nak! ;)

maCy said...

adah! makan tara ajak!














suka kwn ngn sis jugak.. jum gk wyg~ kekeke

M a W a D D a H said...

skype crew: memang best pun...hehehe...jom mkn...errr..skype blnja...hehehe...


shamrin: hehehe...memang best..lalala


sarah: kerana diriku begitu berharga..ahakss...


fisha:hehe..nati i follow u..ahakss..


cheximm: nah amek sate kajang...hihihi...


macy: dah macy da balik kg..cmne nak ajak...hihi...

jom macy..sementara ada citer best nih..hihi

wadud@duad said...

pergh adah..patot la lama x nampak..makan sate x ajak wadud..hahahaha...mai la sikit, tindu malaysia daa... :))

mijie said...

jom adah mkn satay kajang..tp bukan kt kajang tp kt Bandar baru Bangi..Jom2..adah belanje..hehe..:)

M a W a D D a H said...

wadud@duad: hehehe..windu adah la tu...ahakss...jom la kalu nak makan...lalalala...kalu rndu malaysia, balik la...best tau..(saje kasi geram..haha)

NaNaJoe said...

nana pon slalu mkn satey kajang, tp x g kajang pon..
call order, pas tu baru amek, kat blakang rumah jew branch dia..
xsmpai 5 menet nak g amek~ :)

aril said...

sedap ke satay kajang..dah mkn tp rasanya rasa dia ttp rasa satay..hehe

M a W a D D a H said...

mijie: jom2..mijie belanja..yeay..yeay..hahahaha...


nanajoe: what!! jeles giler adah nana leh siap main2 order lagi ha...so bile nak wat rumah terbuka nie..hihihi


aril: hahaha...satey memang satey dan rasanya still satey...hehehe..lain tempat, lain rasanya tau aril...

CikGadis said...

sodap nyer sate.
trliur eden nengok..
naaaaaaaakkk!

NaNaJoe said...

wah rumah terbuka??
hehehe~~ nant raye insyaallah nana wat k~ :)

|| NaFiRaa || said...

yum2.. sedapnye sate...:)

qellissa said...

adesss, dah lah tgh lapar ni..nampak sate..berbunyi2 perut ku ini..=)

ASaDa RyutaRo said...

ko sengaja kan adah.. tayang-tayang sate kajang kat sini.. uhhh!! setengah tahun dah aku tak makan sate!! giler lama...

tapi dah pernah makan daging unta bbq.. lalala~

M a W a D D a H said...

cikgadis: nah..nah..amek sate ni...hehehe...


nanajoe: yeay..yeay..nana nak wat..hihihi


nafira: sedap kan...hihi


qellissa:alamak..kesian la plak kat qellissa...amek bau jer dulu k..hihi


asada ryutaro: hahahaha...aku memang sengaja la asada nak tayang sate kat ko..hihihi...jangan mare..khas buat orang di perantauan..sedap sampai menjilat jari..ahakss...

bangga la tu makan daging unta..best tak wey..jeles lak...walaweih...hihihi...

wadud@duad said...

hehe.. yola adah.. :)
eh pasal software tuh untuk blogwalking, kira nanti adah dah install, lepas dah letak komen, just close blog tuh, then automatik software tu akan bukak blog yang baru, kira x susah2 la kita nak bukak blog orang lain, dia automatik bukak sendirik.. :)

syarat dia, adah kene tengok balik dalam blog wadud, hahahaha..

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/blogtrack-aka-blogwalking-software.html

cepat wadud tengah kumpul orang :)

gades ain said...

mao sate sikitttttttttttttttt!! hehehe :P

hani said...

lapar la pula...nak kna g rasa juga sate kajang ni...

ApekxHensem™ said...

baru dua hari lepas apek mkn kt situ ekekke

Ummiross said...

bestnya,bilalah dpt makan sate kajang ni pulak...

suka_haha said...

wah!! bnyknya satay!!! mesti x cukup jogging nanti ni ngee...

Syafrizal said...

Sate ayam organik ada tak awak hehe

M a W a D D a H said...

gades ain: nah amek..amek banyak2 pun xpe..hihi


hani: hani nak g makan sate kajang, jangan lupa ajak adah..hehe


apekxhensem: rugi tak jumpa apek masa tu..kalu tak mesti leh suh apek belanja..rugi2...


ummiross: jom ummiross..hehehe


suka_haha: jeles la tu org dapat makan sate kajang..kikiki...


syafrizal: xtau la saya ada ke tak...try tanya tuan haji samuri..hehehe

Related Posts with Thumbnails