Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, June 9, 2010

Aku Fotogenik???

Assalamualaikum dan salam semua...

Hari ini aku dah di tag oleh budak comot...Ooohh..kamu memang comot...Ahakss...Tag ni lain dari yang lain...Jawab tag dengan bagi foto yang fotogenik...Actually, aku memang tak fotogenik..Siyess!!...Tapi takpe lah, di sebabkan budak comot yang comot ni, aku jawab dulu la k tag aka contest ini....

Penganjur yang fotogenik...

Jom usha syarat-syarat dia...

1.terbuka kepada semua peringkat umur.
2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!
3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

So..apalagi..godek-godek thumb drive...Terjumpalah satu foto ni...Confirm tak fotogenik...Hahahaha...


Hahaha..macam sesuai masuk contest lain je...Dengan makanan la plak...kikikiki...

Ok la..aku nak tag budak ini...

Ser
Dalila
Keyyah

Tiada paksaan untuk nama yang di atas nak buat ke tak...Saje je nak join...Hihihi..


p/s: Jom join contest best kat blog Asada Ryutaro dan Eikasyaza k...Tengah godek-godek pc tapi lum jumpa lagi gambar yang best...Huhuhu....

22 comments:

NaNaJoe said...

ye! nana org pertama!!
hurm~~
adah ngan makanan ye?
besh2~~ :)

khairul_bariyyah said...

alo2....malu2 kucen gitu... hehehe
gud luck dear~~ =)

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. adah! salah letak gambar ke ape ni? yg ni utk contest makan..

aina said...

makanan tu kot yang fotogenik.. hehhee :)

M a W a D D a H said...

nanajoe: suka dia..hehehe..dgn makanan la besh...hihi..baru fotogenik...


khairul bariyyah: adah memang pemalu...lalalala


asada ryutaro: errkkk..salah erk...hihihi...manalah tahu si penganjur kata gambar ni nampak aku fotogenik..hahahaha


aina: makanan itu yang fotogenik?? adehh...makanan lak glamer...hihi

sweeTSour said...

hahaa adah adah...jom2 g posing tuk gambar fotogenik.. Keyyah pun xder gambar fotogenik la..

M a W a D D a H said...

alaaa...dah letak pun gambar itu..hehehe..keyyah la amek gambar dan join contest ni..keyyah kan fotogenik..hadiah kongsi2 k...heehehe

ASaDa RyutaRo said...

haa la adah.. ikut kata keyyah tu. baik g buat photoshoot semula, buat yg over photogenic punya.. boleh menang tu.. hihi =P

suka_haha said...

patutu r tak cukup jogging ngee...

sarah shafie said...

wahaha,..aku nk join ni..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: over fotogenik? confirm aku tak reti...kebanyakan gambar aku sume badan aku straight jer...x reti nak pose..hahaha


suka_haha: hehehe...jeles la tue...


sarah: jom..jom..bagi gambar yg over fotogenik k...bak kata asada...hehe

cheximm said...

haha pepon gud luck adah :)

M a W a D D a H said...

cheximm: hahaha...thankss...

Syafrizal said...

awak kene letak banyak gambar lagi hehe

maCy said...

sis2, ni kontest makan ke? ki3

lapaa~

M a W a D D a H said...

syafrizal: oh no no no...hehehe


macy: yela kot...contest makanan...makanan itu yg fotogenik..hahahaha...lapa aje die ni...:p g masak sana...hehe

Jieda said...

adah..nape tutup mulut tu? malu ye

NaNaJoe said...

adah mkn pon fotogenik!~
terbaik~~ hehehe~~

M a W a D D a H said...

jieda: ak ah..adah kan pemalu...hehehe


nanajoe: hahaha...ada pape ke puji ni nana..nah 5 sen...main jauh-jauh..hahaha

wadud@duad said...

pergh... mai sikit makanan,, best tuh..hehehehe... x pe adah, wadud pown suka makan gak, hahaha.. :p

M a W a D D a H said...

wadud@duad: nah..nah..amek sikit je..jangan banyak-banyak, nati adah tak cukup lak...ahaksss...

soffya cik bulan said...

slm knl..dtg tgk peserta cntest p/genik..gud luck!

Related Posts with Thumbnails