Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, June 16, 2010

Kenduri Kendara...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Minggu ni memang minggu busy aku berada di rumah..Hehehe...Cuti sekolah?? Cuti semester?? Ahakkss...Oh..no..no..no...Cuti sebab abang aku kawen...Ngeee....Aku berkesempatan amek peluang ini skali dan cuti ini boleh dikatakan agak lama la jugak...lebih kurang seminggu..hehehe...

Esok...Confirm esok hari yang amat busy..Yelah..Nak prepare semua...Nak potong bawang, masak-masak, masak air, kemas-kemas rumah, dirikan khemah, siapkan bilik pengantin...Wallah..Banyak perkara esok untuk di buat...Ha...Kalau nak cerita semua, confirm penuh entry ni..hehehe...Tak dilupakan gosip-gosip, bercot cet cot cet dari makcik-makcik, pakcik-pakcik, jiran handai dan juga sahabat handai....

Ni ha..sempat lagi aku mengupdate blog...hehe..Tak pe la kan...Curi masa sekejap..Tapi mata ni dah layu minta ditutup..hehehe..Tak sempat sangat nak berblogwalking...Sori ye...



p/s: Hope majlis hari khamis ni berjalan dengan lancar...Dan jangan la ada yang tanya soalan bonus plak..Huhuhu...Kena bersiap sedia..Haip...

11 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. adah jadi mak andam!!!

ASaDa RyutaRo said...

ekceli.. sunyi jugak xde adah.. ngeee =P

***masih dalam misi..

Mario said...

slmt pengantin baru tuk abang ko...
dah...pegi buat kije...haha

Nazz@Purple said...

sane sini orang kawin kan..slamt pengantin baru tuk abg ko..meh nak tanyakan soalan sepumas tu..bila lak ko nak kwin.hhehehe

khairul_bariyyah said...

huii..jelesnye.. dah lame xde knduri kawen kat umah dak comot... agaknye tggu adik yg bongsu ni kawen dulu kot.. ahaks~~

nway,selamat pgntin baru buat abg adah.. buat la gulai daging rias pisang... hehehe

wadud@duad said...

lorh wadud ingat adah ayng kawen, cuak gak..hehehehe.. yola x ajak2 pown gi kenduri..hahaha..

adah, wadud dah listkan adah kat cini.. :p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/tawaran-dah-tutup.html

maCy said...

sapu umah, lap lantai.. kasi licin sme ea? hehe

MiloMasihPanas said...

slamat bercuti....

latest entri, ♥♥aku nak kembali kezaman kanak-kanak♥♥

sweeTSour said...

ahha cot cet cot cet ngn jiran2 ye...kalo org tanya soklan cepu mas, adah suh la dia cr kan sorg..lalalala

NaNaJoe said...

alahai bz nye dia..huhuhu~~~
take care dear~ :)

M a W a D D a H said...

to all: im back...hehe...

asada ryutaro: adah tak jadi mak andam..sungguh tak reti...ahaksss...

nazz@purple:jgn ditanya..:p

khairul bariyyah: gulai daging rias pisang? nanti la dakcomot nyer kenduri..okey...:)

wadud@duad: wadud cuak? errmm...:)

sweetsour: dah suh carikan...hehe


nanajoe: hehe..agk busy minggu itu..huhu

Related Posts with Thumbnails