Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, June 3, 2010

Dont use my name, ok !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat petang...Dalam pening-pening ni sempat lagi aku berblogwalking...Tapi tak semua tempat aku lawat ari ni...Sebab hari ni agak sibuk sedikit...Tak, sibuk banyak...Nanti malam karang aku datang blog korang k...Dan membalas komen..Siyes..Tak sempat sekarang...

Tapikan, tadi masa g kat blog cik Keyyah kan..Aku ternampak la nama aku..Pelik la kan sebab aku tak tulis camtu...Ni ha...Sila klik untuk tumbesaran...

Bila klik, keluar la...


Ooo..kempen Youth Say...Tak kisah la korang nak kempen tu...Tapi, jangan la guna nama aku...Melainkan kalau nama kamu tu memang 'adah'...Errr...Ingat ko sorang ke nama adah? Nantikan bila ko datang blog orang lain dan tulis nama aku, orang marah-marah aku lak...Kate aku yang berkempen...X mo la...hukhukhuk...Sebab aku terjumpa satu blog ni memang tak suka kalu klik2 kuar pasal kempen ni..Hilang terus mood nak berblog walking...Adeehhh...

p/s: sedikit emo untuk hari ini...

25 comments:

gades ain said...

erk. huhu! die xde name kot. men letak jek~ :P

cool yeahh ^^

wadud@duad said...

wah, ramai la suka kat adah, hehe.. ngat marah wadud tadi sebab salu panggil nama sebenar.. kuah3.. eh, tapi tah2 ada orang lain gak yang nama adah camner? dah cube check link dia ker?? :p

sarah shafie said...

aku pun geram dgn benda2 n..

M a W a D D a H said...

gades ain: errr..adah memang cool pun..hehe...td je rase tak cool...hehe


wadud@duad: hahaha...mcm2 la wadud ni...dah check dan klik dah...dan terbukti bukan blog org...


sarah: adeehhh...

maCy said...

eh eh.. peminat la tu.. ki3
tapi kan, memang ta pna ag jmpe name adah slaen sis..
hum, kne bukak fail kes ni.. hee

khairul_bariyyah said...

sy dari agency CSI datang nak selidik.. benarkah hanya sorg je yg nama adah dlm dunia maya nih?
lalalala~~ =)

M a W a D D a H said...

macy: actually xkisah sangat nama tu..tapi bile semangat berblogwalk, keluar lak iklan camtu...xbest langsung nak berblog walk...dia masih tak serik2 lagi ni...


khairul bariyyah: :p ramai lagi nama adah...tapi geram gak masa nak berblog walk ni..bila klik, bukan kuar blog org..adehhh...

khairul_bariyyah said...

sabar ea sayang.. buat macam i lah.. ltak nama dakcomot.. hehe.. kalo letak khairul bariyyah pon lem tentu ade name same.. =P

M a W a D D a H said...

khairul bariyyah: ye..adah sabar..hehe..kan adah letak nama dak comel lak kang, takut ada org jeles lak..hakhak

miezan said...

salam adah....kalau adah perasan, si idzuan89,Male,21 Ampang yg guna youthsays.com tue dah guna banyak nama yg lain2.kalo tak percaya tgk belah kiri atas setiap laman ys nie....

MiSs TOrA said...

hehe..arap org tu tawu la kn n da x guna nama adah ;p

M a W a D D a H said...

miezan: addeeehhhh...tu la...kadang2 dia guna gak nama lain...letak 3 link lak tu...nak berblogwalk pun rasa malas....


miss tora: hope so...

caliph shuriken said...

penah gak dpt style ni..
3 diff name tp rsa org yg sama, klik setiap name kuar bnda2 kempen tuu :p

NaNaJoe said...

nana xsuka gak bnda ni, kdg2 smpai 3 name, nana trus delete jew~ huhuhu~~

ASaDa RyutaRo said...

pemes jugak nama adah ni ea. hahahaha...

tapi kalau betul pergi kat ko, boleh terima lagi la kan.. hihi =P

Willyo Alsyah P. Isman said...

kunjungan tengah malam..sambil baca2...kunjung balik ya..

Seri Bahasa said...

baru jer minggu lalu satu member kena pasal nama/url ni..isshh....diaorang ni dah takde etika langsung..

M a W a D D a H said...

caliph shuriken: macam2 ada...


nanajoe: tu la pasal..adeh..


asada ryutaro: asada mucuk..adah memang pemes...lalala...ahaks.. :p


willyo: okies


seri bahasa: tau xpe...uhuk...

sweeTSour said...

yup2 td ada jugak dtg kat aku tp tulis nama ko..terkezut jugak...sabo ye adah..jom kita cari siapakah itu..hehe

qellissa said...

lissa pon ader nampak gak, byk lak tu..follow lah, klik2 lah..nama lain2 tp id kempen youthsay tu org yg sama..hangen je..klu nak berkempen x payah lah nak menipu..tul x..

M a W a D D a H said...

sweetsour: tau xpe...adehh...keyyah tolong adah cari k...


qellissa: yeay...qellissa sokong adah... tau xpe..sapa ntah..tu la, kadang2 nak berblogwaling rase malas je disebabkan mende kecik itu...xbaik kan tipu2...:p

fiezah91 said...

sabar je la.. salu jgk tgk org2 gini pakai nama org lain buat kempen tu.. haisss.. rasa nak kutuk2 je org mcm ni.. eh eh eh.. ttba je nak marah kat sini..ahahaha

mijie said...

a'ah sme a..mijie pun x suka klu org gune name yg sama kn..lbh2 lagi klu utk promote..emm..tp sebelum klik kt shoutbox 2 mijie check dulu link dia..hehe

M a W a D D a H said...

fiezah91: sabar gak eh fiezah...hehehe..xpe2 kite marah sama2..sib baik dh cool..ahaks...


mijie: tau xpe...camne erk leh check link dia?

sop said...

biasanya sebelum nak klik peninggal jejak, saya pointer dulu kat link tu.. thk kalau link promosi, mmg tak klik.. sbb kita pun tahu link tu..
dorang ambil kesempatan dr mesej box..
nama sama tu biasa la..
dorang akan letak nama macam2..tgk kat ref link tu, itu nick sebenar dia..

Related Posts with Thumbnails