Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, June 3, 2010

Buat Teman

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Malam tadi aku rasa lega kerana ada teman yang sudi mendengar luahan hatiku...Thanks dear...Walaupun aku tahu kamu banyak kerja dan perlu dihabiskan cepat, aku tetap ingin mengacau kamu...Tak terluah kata-kata dibibirku...Teman yang ketawa memang senang di cari dan teman yang menangis amat payah dijumpai...Ya, mula terasa aku akui itu...

Walaupun ungkapan maaf diberikan tapi hanya bagaikan laluan angin sahaja...Tiada pape yang berlaku...Baru ku paham dan mengerti...

Hanya tuhan saje yang tahu....Hanya berserah dan bersabar...

15 comments:

ASaDa RyutaRo said...

pweeeewit!! hihi :P

kirim salam kat kawan kamOo tu ea adah.. =P

Abu Luqman said...

salam ziarah dri org kampung ..ana sihat je..tak sudi amik anugerah ke

sarah shafie said...

sgt btul..dan mmg btul..bila susah, tggl sorg2 je..sedih-sedih..

qellissa said...

y, what happen ni yang? sape yg tak terima maaf u tu? mmg teman ketawa ramai, teman menangis susah nk cari..xpelah i kan ader..=)

sweeTSour said...

what happen adah..meh la kita stoli moli...berat yg teramat ke masalah kamu...Keyyah sudi mendengar kalo adah sudi berkongsi.huhu

khairul_bariyyah said...

adah, jom kite wat geng.. geng gadis tengah emo dgn kawan.. Tsk~

wadud@duad said...

harrrr... sape teman tersebut?? takut nk jawap la tuh, hahahaha :p
main2 jer, err.. camnie adah, ni bagi wadud la kan :-)

hidup nieh sebenar kita x perlu nak khawatir atau takut, hehe, sebab pe? sebab lumrah kejadian manusia, mana2 manusia pon, diciptakan Allah itu berpasang2an, kalau belum kawin? Allah juga memberi manusia itu sifat untuk barkawan,ingin tahu dan merasa, lebih mulia Allah lagi, pada setiap manusia tuh Allah dah bagi sifat pemalu,pemarah,pendiam,baik hati dan sebagainya, cuma manusia tu sendiri yang nak atau tidak, so kesimpulan dia, x perlu takut sebab kot mana pon,kat mana pon,kita mesti ada teman rapat,teman jahat,teman gile dan lain2 lagi, sebab memang lumrah kehidupan manusia, ok adah?? eh Mawaddah?? hehehe

Shuk said...

maaf mu diterima..eceh..heheh.sbr yer..mkin byk sabar, mkin besar ganjarannya nanti :)

syahira ariff said...

itulah gunanya teman
hee~
=]

nabilah_2908 said...

hmm..itu lah yg terbaik...bnyk2kn lah bersabar... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERINGIN

gades ain said...

erk. betol tuh sis, kwn ketawa mmg sng carik, kwn ssh mmg ssh nak jumpe, sbb tuh sampai skunk ain xde kawan baek, myb ain xperlukan kot.

sabar ye sis adah :)

M a W a D D a H said...

Asada Ryutaro: pheewwiiitt3x asada..hehehe

kalu tak nak sampaikan, leh tak..hehe


abu luqman: ha...ade anugerah erk...


sarah: dah2...xmo sedey2 lagi...adah pun dah cool ni... :)


qellissa: ermmm..hehehe..nati adah cari qellissa k...lalala


sweetsour: :) jom kongsi...tapi keyyah dah balik...uhukkk

maCy said...

sis! meh cte kat maCy, kte jmpe kat piza.. ok? piza la.. sis kan da jnji na bnje~ hee


senyum2 lah kak :)

M a W a D D a H said...

khairul bariyyah: jom jadi geng..ahakss...


wadud@duad: wahh..panjang giler pendapat kamu...tapi rasa lega, gembira dan sedikit cool bile bace komen kamu...thanks wadud...


shuk: ya..u r right...


syahira ariff: :) itu lah dikatakan teman yg boleh mendengar suka dan duka kita...


nabilah: ye..tiap apa yang dibuat dan berlaku kena banyak2 bersabar...ada kelebihan dia...


gades ain:jom jadi kawan baek adah...:) thanks dear...


macy: piza?? larikkk...hahaha.. err...org janji ke? macy salah org ea...hihihi...senyum2 selalu...peace

NaNaJoe said...

tu la baru dinamakan teman~~ hehehe~ kalo skadar waktu senang jew~~ xpyh la~

Related Posts with Thumbnails