Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, June 19, 2010

Al-Fatihah...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Salam pagi...Rasa-rasanya kan macam lama je tak buat entry...Yela kan...masa memang tak mengizinkan aku untuk membuat entry dan memerah otak...Wah..ayat memerah otak, tak tahan...

Sebenarnya aku berniat nak wat entry pasal kenduri kendara di rumah...Tapi, tiada mood lagi...Dan pada pagi ini juga program untuk balik ke dunia yang 'pening dan loya' belum tertunai lagi sebab anak buah abang ipar aku meninggal malam tadi...

Actually kanak-kanak riang itu datang gak masa kenduri abang aku hari khamis baru-baru ni...Budak itu dalam darjah enam...Meninggal sebab tercekik semasa memakan 'fishball' dan after tu terus koma selama beberapa jam...Semasa kejadian itu berlaku, budak comel itu dan satu famili sedang menghadiri ceramah agama...

Al-fatihah...Jom lah sama-sama kita berdoa akan pemergiaannya dilindungi dan dicucuri rahmat oleh-Nya....






13 comments:

sarah shafie said...

owh..al-fatihah..syurga buat mu di sana..

sweeTSour said...

Al-Fatihah..
Meninggal semasa dengar ceramah..

nabilah_2908 said...

Innalillah.....

AL-fatihah buat arwah..n takziah buat family..

jom ke APA KATA HATI pulak,
20 THINGS ABOUT NABILAH

ASaDa RyutaRo said...

innalillah wainna ialihi rojiun..

mmg dh ajal, x kira pun sbb apa. semoga family-nya tabah menerima ketentuan daripada Allah.

al-fatihah utk arwah.

Syikin said...

tercekik hanya penyebab tuknya pergi..mungkin itu yg terbaik tuknya yang telah ALLAH janjikan..semoga rohnya aman di sana..AMIN...

BezBuddy said...

al fatihah..budak2 memg kene slalu tengok pe dorg mkn...takziah ye

wadud@duad said...

meniggal sebab makan fishball?? wadud xnak makan dah fish ball. .takot..
tapi budak tu kan kecik la..maybe dia x gigit abes dan teros telan..

adah wadud dah buat tag adah..hehehe :

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/wadud-dah-settlekan-hutang-ahlong-p.html

gades ain said...

al-fatehah! :( bahaya bdk kasi makan makanan mcm tuh T_T

♥xaturen♥ said...

innalillah wainna ialihi rojiun, len kali kalu masak tu, potong2 lah.. takut terkena yg tersayang lak.! erm..

LaNuNsepet said...

hu3.. rasanya sblm ni ada kes gni..
ma k n ayah kena jaga..
alfatihah.

maCy said...

al-fatihah..
ajal tak kenal usia..

Nazz@Purple said...

salam takziah..sesungguhnya Allah lebih menyayangi dia..

M a W a D D a H said...

to all: thanks atas ucapan takziah itu..moga rohnya dicucuri rahmat...aminn...

Related Posts with Thumbnails