Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, June 27, 2010

Kumpul sampai banyak...

Assalamualaikum dan salam semua...

Salam pagi dan ceria-ceria selalu...Hari ini aku nak wat entry pasal award je...Thanks kengkawan yang sudi bagi award kat Adah...Adah ingat yang ni je award yang diberikan untuk Adah...Eh, ada lagi ker...Mungkin Adah tak perasan...Maaf ye kalu tiada kat bawah ni...huhu...

Sebelum ni adah ada letak awards yang scroll sendiri tu...Letak koleksi awards..Tapi letak dah lebih 10 award, tapi sikit je yang kuar..Terpaksa lah adah buang...Sebab letak banyak tapi kuar sikit je...Tak best...Huhu...Tapi jangan risau, adah dah asingkan award ni dalam kategori Award itu...Sila2 la tengok kalu nak tengok...:) Thanks tu Matdin dan Krole yang bersusah payah mengajar adah dalam membuat tutorial yang bergerak itu...Adah amatlah hargai jasa kamu...Sayang kamu berdua...;)

Jom terjah award adah....

Award dari Dak comot

Write 5 interesting facts about the person who gives you this award
--> Dak comot nama dia..
--> Nama sebenar Khairul Bariyyah
--> Kanak-kanak ribena
--> Pelajar yang bijak dan rajin
--> Orang Baling Kedah...Sapa2 nak kenal, leh la terjah dia...hehehe

Jots down 10 interesting facts about yourself and your hobby
--> Seorang perempuan
--> Cool orang nya...Puji diri sendiri..Hehehe
--> Masih study dan study...
--> Suka bergelak ketawa..
--> Suka gak main boling, tapi rasa lama tak main...
--> Rempit dulu ye adah...hehe
--> Sekarang ni rasa macam suka je tengok dan melayan budak kecik...Sungguh comel diorang ni...
--> Kadang-kadang rasa malas nak wat kije...Adehh...
--> Cuci-cuci mata pun suka...
--> Hidup perlu diteruskan...

Pick your most 10 deserving recepients and describe the them
--> Tak yah la erk...:)

Award dari Wadud@Duad


Award dari Juan

Award dari Krole


Thanks semua sebab bagi adah award yang best ini..Adah suka sangat...


p/s: Sejuk di pagi hari...Sekarang ni hujan pagi sentiasa membasahi bumi bertuah ini...Dengan hujan yang membawa rahmat ini sepatutnya memberi tenaga dan semangat tapi kenapa kadang-kadang membuatkan ku makin lemau...Adehhh....

10 comments:

suka_haha said...

syg adah jge hik3x..

iqbalsyarie said...

wahahahah..banyaknya!~~hehe
Latest post:Org tanya,saya jawab..nak tanya?

sarah shafie said...

hohoho..byk tul award..

NaNaJoe said...

manyak nye award dia..
huhuhuhu~~ :P

krole said...

wuahhh tq wak terharunyeee....;)
siap link g...tq2x wak luv uuuuu...

gades ain said...

wahh! byk nye award. tahniah yekk sis :) :P :P

wadud@duad said...

hehehehehe..
ok2...
banyaknyer award... :p
nanti wadud buatkan almari ekh.. tapi kene bayar la...
hahahahha :p

khairul_bariyyah said...

adeh..kanak2 ribena la plak.. tp an adah.. ade 1 fakta yg salah kat situ..fakta nomobor 4.. wee~ nak gelak guling2 kat sini buleh.. =P

nway,thanks sudi amek award dakcomot.. =)

Keyyah said...

banyaknya award adah..hehe

maCy said...

maCy lpe na ckp ape >.<"

Related Posts with Thumbnails