Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, April 24, 2010

Yeay...Hadiahku dah sampai....

Salam 1 Malaysia...

Yesss...Hari ni aku sangat hepi dan tersangat lah hepi...Nak tau kenapa?...Sebabnya hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai...Hadiah dari Rizi-Biz Shop...Hari tu join contest dari FCU community iaitu Kamiblogger Biggest Contest...Dapat tempat ke 15..Ok la tue kan...Asalkan dapat hadiah...Actually contest nie lah yang first saya join...Meh kita lihat apa hadiah dia....Jeng...Jeng...Jeng....Opss..Kita bukak dulu erk sampul dia....

Hehehe...Then....


Haa...cantik tak gelang and beg nie...Dari Thailand tau hadiah nie...Korang jangan jeles...Hehehe...


Dan dapat lagi baucar RM 20.00 dari Rizi Biz Shop...Best...Mula terpikir-pikir nak beli apa ye di Rizi-Biz Shop ni...Sebab macam-macam barang kat shop ni jual....Kalau korang nak tinjau apa barang-barang best di jual kat sini...click tuk terjah....

Dan ada lagi pamplet-pamplet yang menarik.....
Hehehe..Bila first join contest ni dan menang, memang teringin la nak join mana-mana contest..Ok, anyone yang nak wat contest, bgtau saya k...Sebab saya nak join...hehehe...

20 comments:

sarah shafie said...

adah terover excited tu..hehhe..thniah2..

M a W a D D a H said...

hehehehe....sapa yg tak excited kalau dpt hadiah...hihihi

sweeTSour said...

tahniah adah..sgt comeil gelang tu..nk pinjam boley???hehe

M a W a D D a H said...

boley2...no problem...

Miss Izah Mohamed said...

wahh... congrats.. :D

M a W a D D a H said...

Miss Izah: Thanks...

darkbatman yang kacak. said...

adah, tahniah yer. ermm xnak share ker adiah 2?hehe..thx ehh sebab komen belog darkbatman..hopefully bole singgah salu...heh

M a W a D D a H said...

darkbatman yang kacak: kacak kah kamu?? wahahaha...nak share ke...nah amek sebiji batu dari gelang tue..hehe

XIX Dragunov said...

jom nak buat contest : "mari mengira rumput di ladang"..nk join?

boleh isi borang... nga~~ XD

M a W a D D a H said...

XIX Dragunov: xmo join contest yg complicated...tak berminat..wahaha

tricksrex said...

wawawawa daku xdpt lagik adiahnye ni..
jeles2..
tau da la nnt dpt adiah ape kekekekekeke

M a W a D D a H said...

tricksrex: sabar yer...nati dapat la tue...hehe...ooppss..tak surprise la kan..hihi

sHaFAa said...

hey congrate..=)

salam kenal..

M a W a D D a H said...

shafaa: thanks..salam kenal jugak...

MiSs TOrA said...

adus bestnye..bg tora la hehe..ni yg lg smgat nk join contest wlupn x menang kah3

|| NaFiRaa || said...

wahhh!!! tahniah~

M!Er4N said...

mieran x dpt lg rizi biz shop..huhuhu..kasut da smpai..mieran dpt no 5..hehehe

M a W a D D a H said...

miss tora: lain kali kena join contest yang dibuat..kita lihat sape yang kena...hehe

M a W a D D a H said...

Nafira: thanks akak...

M a W a D D a H said...

mieran: mieran lagi best...dapat no 5..jeles-jeles..hehhe..tahniah gak tuk mieran...sabar ye..nati sampai lah hadiah tu...

Related Posts with Thumbnails