Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, April 13, 2010

Jom kita Exchange Link...

Salam 1 Malaysia....

Malam ni aku buat satu pages pasal Exchange Link...Exchange Link means aku nak letak link blog korang dalam page aku dan korang kena lah letak link aku kat blog korang...Leh la aku selalu lawat blog korang di kala masa terluang...So, sapa-sapa yang berminat nak letak link korang kat aku leh la bagitahu aku dengan mengomen kat bawah k...Sekarang ni cuba nak letak link yang dah jadi follower aku..Buat dulu mana yang sempat..Aku letak jugak link tu jika orang tu selalu datang kat blog aku dan yang aku rasa selalu berminat nak baca kat blog orang tu...Hehehe

Jom kita Exchange Link...Yeehhaaa.....Gambate...Gambate....

10 comments:

Chaon Cornerz said...

http://mrchaon.blogspot.com/

masukkan link cha'on.. hehhe..
jangan lupe isi form dekat blog.. exchange link jugak..

M a W a D D a H said...

ok..dah settle cha'on...leh r sll blogwalking kt sane di mase lapang...

Jieda said...

nak jugak..nak jugak..nanti akak masukkan link adah ni juga ye

http://jieda79.blogspot.com

M a W a D D a H said...

ok jieda...tgh aktif nak masukkan exchange link ni...hehe

wanes said...

http://wanesweb.blogspot.com

Meneroka macam2 khazanah alam, gaya hidup & cerita semasa.

kalau sudi letak link anda di blog wanes yee..tq

najmu said...

macam mane?

M a W a D D a H said...

yg najmu dh letak...amek link i kat atas then letak dlm blog najmu k... :)

|| NaFiRaa || said...

nak jugakkkk!!!

http://lovenafira.blogspot.com/

mekasih~

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

nk ltak gak. hehe

http://kupunyaidup.blogspot.com

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ok..put MISS MIRROR on your side bar..

http://sam-puansyurga.blogspot.com

T.kasih....

Related Posts with Thumbnails