Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, April 24, 2010

Filem Hooperz...

Hi....

Aku dah tengok banyak dah iklan kat TV, radio, akhbar online tentang citer ni....Hooperz...Aku tak tau citer ni best ker tak..Tengok pelakon-pelakon dia macam best jerk citer ni...


Pelakon: Intan Nor Saina, Melissa Maureen Rizal, Nur Zazleen Zulkafli, Juliana Evans, Anita Baharom, Akma, Dawn Jeremiah, Amy Mastura dan Adibah Noor
Genre: Komedi
Pengarah: Rosihan Zain dan Sheikh Munasar

Sinopsis Hooperz

HOOPERZ mengisahkan kehidupan tujuh remaja yang menganggotai sukan bola jaring untuk pasukan kolej mereka. Mereka gagal beraksi cemerlang di gelanggang kesan masalah peribadi masing-masing hinggakan sukar bekerjasama sebagai satu pasukan. Hooperz dianggotai Atylia yang mempunyai kecacatan lengan tetapi antara pemain yang cekap menjaringkan gol untuk pasukannya.

Ketua pasukan Hooperz, Zulaikha pula sentiasa berusaha untuk menyatukan pemain pasukannya sementara si penjaga gol iaitu Arzwar sering dihantui kelibat anak kecil yang muncul dalam hidupnya. Saidatul, Sue, Nino dan AJ juga mempunyai kisah hidup mereka tersendiri.

Filem ini membawa anda menyelami kesungguhan setiap ahli pasukan Hooperz dalam menghadapi dugaan, kadangkala lucu, untuk mengubah nasib pasukan mereka dan juga masa depan mereka sendiri...Berita Harian

p/s: Best tak eh citer ni....

23 comments:

hiro said...

wahh..best2..mkwe cun.

M a W a D D a H said...

hiro: tgk makwe yg cun erk bru best...iskh3x...hehe

Bukan Sekedar Blogger Bertuah said...

nice post sahabatku...good blog..salam ukhuwah,...sebagai sarana silaturahim, saya sudah pasang link blog kamu di blogroll "sahabat-sahabatku di malaysia " disidebar kanan, dibawah follower...tukaran link ya....untuk mempererat tali persahabatan sesama blogger....terima kasih

Bukan Sekedar Blogger Bertuah said...

nice post sahabatku...good blog..salam ukhuwah,...sebagai sarana silaturahim, saya sudah pasang link blog kamu di blogroll "sahabat-sahabatku di malaysia " disidebar kanan, dibawah follower...tukaran link ya....untuk mempererat tali persahabatan sesama blogger....terima kasih

ielamorry said...

terasa nak tengok pulak :D

M a W a D D a H said...

Bukan sekedar Blogger Bertuah: thank you..jom kita exchange link...

M a W a D D a H said...

ielamorry: kalau iela tengok, jgn lupa cite kat saya k...hehe

SheY PuLL said...

ya lah heroin semua cun2...
leh norat x.?
mst tgok nie cite niew..hahha

M a W a D D a H said...

Shey Pull: ha..jgn lupa tengok..n kalau nk ngorat pilih jer yang mana satu berkenan...

SheY PuLL said...

hahah klu la boleh ngorat dowang

M a W a D D a H said...

Shey Pull: belum cuba belum tau...

|| NaFiRaa || said...

haah lah.. dengar dr iklan kat radio cam best jek~

Mr Rulez said...

niat dhati mmg nak tgk sgt2..ag2 ader cewek2 yg hOt2 gitu..tp takut tak besh plak..cmner 2..;)

M a W a D D a H said...

Nafira: macam best..tp xtau la cmne...

M a W a D D a H said...

Mr Rulez: hehehe...ntah la..nk komen xtau nak komen ape sbb lum tgk lagi...tapi dak lagi mesti suka tgk punya..ade awek2 cun gtu..kan..kan...

tehr said...

belum juga sempat menontonnya...

Mr Rulez said...

tak jugak..klu ader mak awex pun stil tgk gak..jnji citer 2 besh...hehe..

M a W a D D a H said...

tehr: pegi la tgk tehr..chewah...pksa orang lak..hehe

M a W a D D a H said...

Mr Rulez: ya..like your statement...

kerananama said...

aku dah tengok dah Hooperz, kelakar giler, tapi panggung tak ramai orang sangat. but worth it lar citer ni.

M a W a D D a H said...

kerananama: yess..akhirnya ada org dah tgk cite nie...

siti nurkhijah said...

teringat time skolah dulu main bola jaring...

M a W a D D a H said...

siti nurkhijah: dah tgk erk cite ni...emmm..dulu2 pun main bola jaring gak..hihi

Related Posts with Thumbnails