Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, April 23, 2010

Aku di tagged lagi... :)

Salam 1 Malaysia...

Pada petang ni aku ada mood and larat sikit nak buat entry mengenai gambar..Sebenarnya aku ditagged malam sebelum2nya..Tapi tengok folder gambar aku hanya ada 4 jerk folder..So biar lah dulu..Then ni baru jer tambah 4 folder lagi...Gambar yang latest..Gambar aku yang lama tak leh bukak sebab external hard disk aku rosak..huhu..sedey2x...Dan orang yang tagged aku ialah Ser, Jieda dan Simiey 

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.


3. Post that photo along with the story behind it.


4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


Okay...kita lihat gambar mana yang kena....Jeng..Jeng...Jeng...

Hahaha...Gambar nie memang bertuah....Gambar nie di ambil masa hari Rabu hari tu..Baru jerk...Gambar ni cik Keyyah yang snap...Pegi makan kat Ayam Penyet Lamongan...Dekat jerk ngan MITC Melaka..Makan ala-ala orang Jawa gitu...Maklum lah orang Jawa yang ngidam..Cik Dee...Padahal cik Dee ni tak reti cakap jawa...nama jer orang jawa..hehe...So layan jer makan kat situ...Suka rasa makanan yang tak pernah makan..Sedap makan kat sini...Ala...die letak nasi, and then dia penyet kan ayam tu...So jadi lah nama ayam penyet...Sedap tau....

Dan aku pun nak tag orang nie..Dan orang yang bertuah itu ialah......
1. Qamarguyz
2. Chera 
3. Wan Hazel 
4. Taibwahid 
5. Sakura 
6. Nafira 
7. mieran 
8. nurul najmi

Amek2 yer.... 

10 comments:

M!Er4N said...

salam..mieran da penah buat tag ni sblm ni..blh tgok kt sini

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/888kena-tag.html

so mieran xyah wt lg la ek :)

M a W a D D a H said...

ala..hehe..ok2..no problem...

Chaon Cornerz said...

hohho.. semakin merebak tagged nie..

M a W a D D a H said...

chaon: chaon ke pelopor die??

qellissa said...

x penah mkn ayam penyet..sedap sgt ke Adah?smpi amik gambar depan kedai ni..=)

|| NaFiRaa || said...

uik..kena tag eh..hehehe

M a W a D D a H said...

qellissa: hehe...meh ar try..sup dia yang sedap...qell kena rase dulu baru tau..hihi

M a W a D D a H said...

nafira: ak ah..akak kena tag..sila buat..hihihi...(dgn memaksa)hihi

sweeTSour said...

1st time mkn kat cni

Papa-NtiQ said...

hi mawaddah....ari tu lepas nengok anak kat jasin pastu gi kat MITC pusing2 shopping. Tetiba nampak restoren ni...leh tahan gak sedap nye.
Saya baru je upload pics ari ni kat blog masa makan kat sini so senang2 singgah la yer.
Blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow la yer blog saya TQ TQ TQ

Related Posts with Thumbnails