Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, April 20, 2010

MAS tambah penerbangan bawa pulang rakyat terkandas di Eropah

KUALA LUMPUR: Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) akan menambah penerbangannya ke Rom bagi membawa pulang rakyat negara ini yang terkandas di Eropah, berikutan letusan gunung berapi di Iceland yang menyaksikan sejumlah lapangan terbang di benua itu ditutup.

Kenyataan Wisma Putra hari ini berkata pihak berkuasa penerbangan awam Perancis telah menjalankan penerbangan ujian di beberapa koridor pagi ini bagi memastikan tahap keselamatan.


p/s: Buat Dalila and Zakiah...Sabar yer...Nati buah hati korang selamat sampai di Malaysia...Dan tak lupa juga buat En Zoinol...Harap-harap selamat sampai di Malaysia...Diorang dah terkandas kat sana hampir seminggu...Dengar berita dari diorang (dengar dari aweks diorang: diorang travel banyak tempat naik bas, keretapi untuk sampai ke London)...Fuh...Jauh perjalanan, luas pemandangan...Tidak sabar nak tunggu diorang balik nak tahu macam-macam cerita dari diorang (Bob, Faiz aka Ungge and En Zoinol)...

9 comments:

DALILA MISMAN said...

aku nak bob slim je bila balik malaysia nanti...n sihat selalu

M a W a D D a H said...

hehehe...slim dah kot sebab 5 hari makan biskut jerk... :)

sarah shafie said...

nnti kan bob dh slim rmai aweks trpikat..ko jgk yg susah..hehhe..

M a W a D D a H said...

sarah: ade plak kang yang merana nangis sorng2 dalam bilik...wahaha

DALILA MISMAN said...

cis..duk ngutuk aku xhengat...
ajaib lah pulak kalo slim tiba2...
bob ramai aweks..aku banyak pakwe...hoho..
so u guys help me cr pakwe kaya yg lain...huhuhuhu

mimi said...

MAS...baguh 1st...tapi better air asia,,,

M a W a D D a H said...

dalila: mane ada kutuk ko..iskhh...ade plak....amboi, bnyak pakwe...ko kan dah slim..mesti senang nak jumpa...perlukah aku mencari lg untuk ko..bob nak letak mana....

M a W a D D a H said...

mimi: camner tu leh better air asia...

Chaon Cornerz said...

uit.. tue la aritue barcalona tak dapat naek flight.. terpaksa naek bas.. hohho.. kesian.. letih kot.. sebab tue kalah..

Related Posts with Thumbnails